10 chestii scurte după primul meci de hochei

Deși sunt la nici 5 minute distanță de patinoarul din Brașov, ieri am fost la primul meu meci de hochei. Nu cunosc reguli, nu nimic. Mai mult, nici n-am ținut noroc lupilor brașoveni, ce-au luat bătaie la un singur gol diferență. Corona Brașov Wolves 0 – 1 Miskolc.

Ajung rar de tot pe stadioane la evenimente sportive. O dată că, aparent, prefer sportul văzut în fața televizorului. Apoi, de fiecare dată când am ajuns pe stadion, jocul a fost ori sec, ori s-a terminat prost. Nici aseară nu a fost diferit.

Deci, câteva impresii după primul meu meci de hochei văzut.

 • Pucul se vede! Băi, am distrus o legendă. O frică. O ce vreți voi. La tv poate e mai greu, dar pe stadion, pucul se vede! 🙂
 • Jocul este foarte rapid și fluent. Multe faze pe contre. Jocul te ține în priză fără să fii pasionat.
 • Din postura unui total necunoscător al fenomenului, Brașovul mi s-a părut extrem de slab. Au dat băieții ăia doar un gol, dar lupii mi-au dat impresia ca dacă mai prelungeau meciul cu 20 de minute și tot n-ar fi egalat.
 • Am înțeles cum e cu offside-ul.
 • Echipa are în componență mulți brașoveni. Not.
 • Atmosfera de la meci e mișto. Am fost surprins să observ că nu se înjură arbitrul și nici echipa adversă. Când e de rău, se huiduie. Altfel, pe teren sunt vuvuzele mai ceva ca-n Africa.
 • În patinoar au fost surprinzător de multe doamne și domnișoare. Probabil o consecință a fairplay-ului din tribună și a jocului atractiv. Mega like.
 • Tribunele s-au umplut în proporție de 60-70%. Deci mai mulți susținători decât are echipa de fotbal la trei meciuri, adunat.
 • Ar fi mers niște majorete. Înțeleg că prin nordul Americii, băieții ăia au parte de ceva frumos între reprize.
 • Greu să devin fan, dar voi mai merge.

Apropo. Am ghicit scorul meciului încă din prima repriză. 1-0. Știu, se întâmplă rar. Sorry, Wolves!

 

5 Shares:
5 comments
 1. Forma slaba a Brasovuli, din meciul de ieri, se datoreaza in mare parte oboselii. A fost al treilea meci, in tot atatea zile, si pe primele doua le-au castigat, detasat as spune. Si daca la fotbal se plang antrenorii ca joaca din trei in trei zile, cei de la hochei nu stiu ce ar mai putea zice. Pe 13 octombrie ne vedem la un alt meci, poate iti schimbi parerea despre echipa.

  1. mi-e greu să cred că mă voi transforma într-un pasionat, dar ocazional nu e rău. jocul e foarte dinamic să știi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.