100 de articole pe (noul) blog

Din cauza unei neglijenţe în primăvară am rămas fără blogul pe care am scris mai bine de 700 de articole din 2009 încoace. Am luat-o de la capăt în casă nouă aşa că de pe 29 aprilie mă citiţi pe noul blog, rivi.ro. Astăzi am ajuns la 100 de articole şi mă simt obligat să sărbătoresc. La mulţi ani!

De la primul articol mi-am propus să scriu mai des. Au fost perioade în care mi-a ieşit mai bine decât în altele, dar în ultimele luni am peste 20 de articole pe lună, deci reuşesc cumva să public un număr de cinci articole pe săptămână. Lucru deloc uşor, să fiţi siguri de asta!

Scriu în continuare despre mine şi chestiile care mă înconjoară şi care-mi influenţează viaţa (călătorii?!). Scriu despre chestii care se întâmplă prin Braşov, despre filmele pe care le văd şi tehnologia la care visez. Nu am uitat că am început bloggingul scriind despre fotbal aşa că veţi găsi în continuare articole sportive chiar dacă frecvenţa articolelor pe tema asta a scăzut mult.

Cele mai citite 5 articole din cele 100:

  1. Impresii după prima experiență cu airbnb (cazare în Barcelona)
  2. This is Brașov: Două vorbe despre filmuleț
  3. Un umor pe care nu-l gust şi tind să cred că problema e la mine
  4. Bișnițari pe olx (sau cum trebuie să mă țigănesc să-mi vând telefonul)
  5. Casa Venus nu cere bani pe meniurile de la nuntă, dar e suficient?

Vă mulţumesc tuturor celor care intraţi pe blog chiar şi pentru câteva secunde la nivel de zi (îmi doresc să vă ţin mai mult). Mulţumesc celor care reveniţi şi în special celor care susţineţi blogul cu comentarii (cumpărături de la eMAG) şi share-uri pe facebook. Până la urmă cititorii aduc cititori!

1 Shares:
1 comment
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.