5 motive să dai unfollow pe Instagram

Îmi place din ce în ce mai tare rețeaua asta. Dacă urmărești persoanele potrivite (follow me) poate fi la fel de interesant ca atunci când pui mâna pe o revistă bună. De aia cu poze multe, evident.

Totul constă în conturile pe care le urmărești. O triere a celor pe care îi urmărești este foarte importantă pentru a-ți petrece un timp de calitate pe Instagram.

Nu urmăresc multe conturi dar am de gând să măresc numărul ăla atâta timp cât reușesc să găsesc persoanele potrivite.

Pentru că nu m-am ghidat de la început pe principiile mele actuale, iată câteva motive pentru care eu dau unfollow pe Instagram. Pe unele poate le vei aplica și tu.

1. Pozele nu sunt făcute de tine. Nu am niciun interes să văd imagini pe care le văd pe tot internetul. Există Tumblr și Pinterest pentru asta.

2. Postezi prea rar. Prea des. Eu încerc sa urc ceva nou zilnic, dar nu de mai mult de doua ori pe zi. Important e să păstrezi frecvența cu care ai obișnuit urmăritorii.

3. Contul are mai multe video decât poze. Personal îmi lasă impresia că murdăresc profilul.

4. Imaginile sunt wide. Formatul este setat de rețea ca fiind 1:1 (pătrat) și nu-mi plac găselnițele de upload pentru format wide. E mult alb sau negru care strică imaginile pe Instagram.

5. Poze cu citate motivationale aplicate sau meme. Pe același principiu de la punctul 1.

Unele reguli sunt menite să fie încălcate, așa că am unele conturi care ies puțin din tipar și continui să le urmăresc. Aici intră câteva vedete, conturi care fac selecție de imagini gen @instagood și tipe. Dar ăstea sunt doar excepții de la regulă și excepțiile sunt rare.

1 Shares:
2 comments
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.