La ce agenții de pariuri pe internet jucați?

Mereu mi-au plăcut avantajele parierii online. În trecut am avut cont pe un site care acum nu mai are licență pe România așa că sunt în căutarea unei platforme mișto, frumos desenată, complexă dar ușor de folosit.. știți voi, caut agenția aia online perfectă. Mă ajutați cu o recomandare?

Ce-i mișto în online e că ai acel confort de a sta în fața calculatorului cu o cană de cafea în față în timp ce studiezi ofertele agențiilor. Un fel de lucru de acasă nu? Acum depinde de oră, că mai pe după-amiază putem înlocui cafeaua cu berea. Alt spor, altă distracție.

Nu știu de voi, dar eu sunt mai calculat așa (a se citi fricos 🙂 ) așa că opțiunea mea preferată în online e funcția de Cash Out. Știți voi, câștigul pare sigur dar nu vrei să riști să se întâmple o nefăcută în ultimele minute și să rămâi cu ochii în soare.

Dacă-i un bilet mai promițător de obicei nu mă abțin, așa că abuzez puțin de bunătatea lui Cash. Puțin mai des probabil.


Din discuțiile cu prietenii înțeleg că pariorii cu experiență tind să deschidă conturi la mai multe case de pariuri online. Mi se pare o practică interesantă în dorința de a găsi mereu cea mai bună cotă.

Există 15 agenții de pariuri online licențiate la ONJN, la care putem juca 100% legal și fără riscuri în România.

Voi unde jucați?

Cum ziceam, caut recomandări de la voi. Sunt curios mai mult să înțeleg de ce ați ales o anumită platformă.

Am găsit pe site-ul comunității pariorilor din România o selecție de agenții de pariuri pe internet recomandate de specialiști. Fiecare excelează la cel puțin un capitol și mă gândesc că dacă suntem atenți putem profita de punctele forte ale fiecăreia, crescând substanțial șansele de câștig.

Tot acolo am găsit și recenziile detaliate ale operatorilor licențiați, însă mie mi s-a părut cel mai interesant forumul de discuții. Sunt pariori ce și-au pus pe tavă experiențele avute la diverși operatori – de acolo se pot învăța multe într-un timp scurt.


Râdem glumim, dar să nu uităm că e important să pariem responsabil și să nu ne lăsam furați de val. Pariem banii de bere, nu pe cei de mâncare, da? 🙂

Ah, încă o chestie. Tot din discuții mi-am dat seama că mulți nu înțeleg cât de importantă e verificarea contului cu copie de buletin, facturi la utilități sau ce mai cer agențiile online.

Nu numai că asta e legislația, dar e și normal. Este singura modalitate ca statul să se asigure că minorii stau departe sau că nu se spală banii prin intermediul agențiilor de pariuri online.


Deci, voi unde jucați?

1 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.