Ajutați-mă să fac o listă bună de instagrameri din Brașov

Pentru cine mă cunoaște nu-i o surpriză faptul că-s mare fan Instagram. Articole despre Instagram mai găsiți pe aici pe blog dar nu despre asta e vorba. Aș vrea să mă ajutați să fac o listă cu instagrameri activi din Brașov.

Ideea e următoarea. Rețelele sociale sunt foarte importante dacă reușesc să unească în spate o comunitate puternică. Instagram are o comunitate de peste 500 de milioane de useri activi în lume. În România, în august au fost 230 de mii.

Din ăștia 230 de mii, mă aștept să avem câteva zeci de mii prin Brașov, ceea ce nu-i puțin lucru.

Au fost discuții cu oamenii cu care mă mai întâlnesc pe la evenimente care m-au întrebat cum stăm cu comunitatea Instagram pe Brașov. Partea proastă e că n-am putut răspunde cum trebuie. Nu urmăresc mulți brașoveni și aș vrea să schimb asta.

Eu sunt convins că putem strânge o listă de conturi active, cu care, de ce nu, pe viitor să facem ceva lucruri frumoase împreună. Până la urmă ne unește aceeași pasiune. Poze, filtre și inimioare.

Ce vreau de la voi

Dacă sunteți din Brașov și stați adesea pe Instagram, lăsați-mi în comentarii userul sau un link ca să pot ajunge la voi.

Cunoașteți instagrameri din Brașov? La fel de bine. Recomandați-i de asemenea în comentarii.

Singura condiție ar fi să fiți activi. Să zicem că ar trebui să pui măcar 2-3 poze pe săptămână ca să fie bine.


Mă bazez pe voi. Sper să iasă ceva frumos. Apropo, pe mine mă găsiți pe Instagram cu @rivionze.

16 Shares:
9 comments
  1. Instagramer, hmm..suna bine 🙂 pai oana_dumi si instagr_ana; nu fi prea sever cu criteriile..pun si eu ce pot si ce e mai frumos (in opinia mea, evident) si cat de des pot..

  2. Pentru mine nu e clar daca e vorba doar de instagrameri sau si instagramerite 🙂 In afara de a posta 2-3 poze pe saptamana ce alte criterii ar trebui sa indeplineasca un instagramer “bun” ?

    1. De toate man, cont de instagram sa fie. Eu sunt curios sa cunosc fetele, scuze… instagramerii. :))

      Insragramer bun.. termenul e relativ. Ma gândeam sa fac și un top al meu pe Brasov, dar lista e prea scurta pentru asta. Poate dacă fac singur un research mai bun.

      As lua în seama. Frecventa, calitate și consecventa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.