Ajutați-mă cu o recomandare pentru luna de miere. Buget: 1500 de euro

Astăzi, soră-mea se mărită. Nunta probabil e în plină desfășurare în timp ce voi citiți articolul și eu mă gândesc, pentru ei, la o destinație pentru luna de miere. Nu m-a rugat nimeni, dar cum ei nu au încă ceva concret stabilit, am zis că poate dau o mână de ajutor. Mă ajutați? 🙂

Nu-s multe de spus. Bugetul nu e stabilit, dar hai să-l fixăm undeva la 1500 de euro.

Se vrea o destinație cu mare și plajă cu nisip. Să fie într-o stațiune sau orășel cu ceva activitate de noapte. Locul nu trebuie să fie ticsit de cluburi, că niciunul nu e genul petrecăreț, dar să ai unde să-ți scalzi un ochi seara la plimbare. Mai un cocktail, mai o înghețată, mai o gustare.

Pentru că suntem în septembrie, avantajul ar fi că prețurile sunt mai jos. Dezavantajul e că vremea se cam strică în Europa și se reduc variantele.


Mă ajutați cu o recomandare? Un share către prieteni sau vreo agenție? Doar să vă ofere și vouă încredere.

Natural m-am gândit la Grecia pentru luna de miere, fiind în buget. Eu am fost în Zakynthos și cred că are câte ceva din toate, dar știu că se poate și mai bine.

15 Shares:
7 comments
    1. nu sună rău dar cred că sunt încă 40 de grade pe acolo. Și nu cred că-ți ajung 500 de euro în 7 nopți. poate un 4, 5 max.

  1. Malaga, daca vor sa viziteze si muzee sa aibe si plaja. Port in apropiere de unde pot pleca in croaziere, centrul vechi aproape si foarte activ, cazare nu foarte scumpa daca nu vrea 3 stele in sus. Eu am stat la Venecia hotel. Eu am luat prin tui.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.