Amendă să fie!

A venit căldura și Covidu’ ne ține din ce în ce mai greu în case. Și simt asta cumva pe pielea mea. Nu e că m-am plictisit, dar simt că regulile ăstea sunt puțin cam exagerate, chiar dacă comportamentul unora mă contrazice clar.

De exemplu, băieții ăștia erau pe treaba lor, sâmbătă, la un pahar cinstit în față blocului. Era soare, frumos, și așa că ordonanțele militare “s-au anulat”. Și vorbim de Brașov, la stradă. Ce pretenții să avem de la ăia de la țară, dintr-un sat uitat de lume?!

Cum era cu distanța recomandată? Masca pe cap sau la gât, de ce dracu am pune-o la nas, n-arată bine.Noi stăm în casă ca prostii, ăștia la taifas.Weekend fain 😉

Publicată de Alex Pîrcălăboiu pe Sâmbătă, 11 aprilie 2020

Aș fi ieșit și eu în plimbare pe străzi, păstrând distanța regulamentară de 2 metri, dar n-am voie. N-am ce bifa pe declarația aia care să-mi permită o ieșire în aer liber. Câine n-am! Doar încerc să stau liniștit, pe curul meu, cât să treacă nebunia asta mai repede.

Doar că, în timp, o mai iei și puțin razna. Stai în casă însă și te întrebi de ce nu ne lasă statul să ieșim frumos la o plimbare? Nu e ca și când aș intra în mall sau restaurant, oricum sunt închise. Aș păstra distanța, am mască (doar ce am luat de pe eMAG), pun mănuși, risc minim.

Dar uite d-aia sunt reguli, că animalele nu înțeleg. Așa că mai bine mai suferim în case acum, decât prin spitale mai târziu.

Cât despre băieții de mai sus, poliția știe mai multe, dar sper că au primit ce au meritat.

PS: N-am fost eu cu telefonul către locală, că-s prea fraier. Dar am zâmbit. 🙂

6 Shares:
4 comments
  1. Problema este ca fix masurile astea extreme duc la gesturi de genul asta … e un soi de reflex si va fi din ce in ce mai greu de controlat daca se va exagera cu nebunia asta, mai ales ca idiotii astia din guwerner nu sunt capabili sa ofere oamenilor de rand nici o explicatie cooerenta, nici o speranta, nici un termen cat de cat clar, absolut nimic. Atunci, cum vrei oameni sa reactioneze pana la urma? Pai ok, stau, stau … dar cat dracu stau si mai ales de ce? Sunt intrebari logice pana la urma, testare in masa nu exista, cifrele alea e tot mai clar parca ca sunt tinute intentionat la un nivel extrem de scazut … si de aici vine logica de balta: pai pana la urma ce atata omor cu covidu pacii, cand gripa clasica face anual sute si sute de mii de imbolnaviri si mii de morti … mai are rost sa zic si de avioanele cu sparangheli? Ce ecou crezi ca a avut treaba asta la nivel de constiinta colectiva?

    Cam asta e problema … tara condusa de niste penibili … si rezultatele se vad.

    1. eu nu știu multe și nici nu te contrazic, dar eu dacă aș fi lăsat mâine să ies liber, tot nu m-aș întâlni cu 6 prieteni să rumegăm același aer. Cel puțin nu o vreme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.