Apeluri cu “La mulți ani”

Din toată treaba asta cu ziua de naștere, cred că cel mai mult îmi place când sună telefonul. Ok, mă bucură fiecare gând mișto transmis în scris, fie el prin sms sau pe facebook, dar apelurile parcă au ceva aparte. Asta pentru că, în principiu, apelurile sunt venite de la prietenii apropiați!

Ce e mișto în afișarea datei de naștere pe facebook e că involuntar crește și numărul de telefoane cu urări. Sună în principiu prietenii vechi și buni, familia și foști colegi mișto cu care nu mai ții o legătură super strânsă dar ziua de naștere e cumva ocazia perfectă pentru o vorbă, o bârfă, o poveste nemuritoare.

Nu m-au sunat toți, ar fi și culmea, lumea are și alte chestii pe cap, dar m-am bucurat corespunzător de fiecare vorbă frumoasă și, cum moralul e un factor foarte important pentru mine, o zi de genul nu are cum să fie altfel decât specială și bine venită.

Dar știți ce-mi place mai mult decât să fiu apelat cu urări de ziua mea?

Să fiu sunat și cel din partea cealaltă a firului să aibă orice alt scop decât acela de a-mi ura “La mulți ani” 🙂 Mai o treabă, mai o întrebare, mai o rugăminte dar fără “La mulți ani”. Și e foarte funny când se întâmplă pentru că vrând-nevrând ești setat pe un anumit topic de discuție și la final rămâi cumva cu buza umflată uitându-te la telefon…  Băi, ăsta nu mi-a zis la multi ani! (haha)


Da, ieri a fost ziua mea. Mulțumesc tuturor pentru urări și cadouri!

1 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.