Aplicația asta îți spune pe ce site de streaming găsești filmul dorit

Ca să nu pierzi timpul, dacă ești genul de persoană care dă drumu la primul film ce apare la sugestii, atunci foarte probabil articolul ăsta nu e pentru tine. Pentru toți ceilalți însă am găsit o super aplicație de care vreau să vă spun.

Zilele trecute am adăugat HBO GO în portofoliul aplicațiilor pentru care plătesc lunar și așa am ajuns la trei servicii de streaming, alături de Netflix și Amazon Prime. Managementul acestora a ajuns mai complicat decât îmi doream.

Acum depinde mult și de stilul fiecăruia. De exemplu, eu nu mă uit niciodată “la ce pică” sau ce-mi este recomandat de Netflix. Chiar dimpotrivă, nu dau drumu la film fără să mă interesez înainte care e treaba cu el, fie el și recomandat de un prieten.

Și se dă situația următoare: mi-am ales filmul pe care vreau să-l văd, unde îl găsesc?

Ca să nu iau la rând aplicațiile și să aflu că nu e pe niciuna (destul de probabil ca să fiu sincer) verific filmul pe JustWatch. Aplicația nu face nimic altceva decât să-ți spună care este platforma pe care rulează filmul tău, și cred că-i suficient. Aș mai menționa că aplicația “citește” informațiile valabile pentru România nu USA, baza de selecție fiind diferită tare în funcție de țară.

De exemplu vreau să văd Green Book, cel mai bun film de anul trecut, dar nu știu unde îl găsesc. Deschid JustWatch și îmi spune că filmul este pe HBO Go. Mie mi se pare foarte tare pentru că-mi rezolvă o problemă care devenise deranjantă.


Bine, sunt și alte fețe faine ale aplicației dacă funcția de care ți-am spus nu îți pare suficientă:

 • merge și din browser;
 • nu trebuie să-ți faci neapărat cont;
 • îți poți crea liste de filme preferate;
 • funcționează bine și pentru seriale;
 • ai tab separat pentru filmele populare;
 • poți vedea exact ce filme noi au fost adăugate în fiecare zi;

Eu n-am găsit încă informații greșite pe aplicație, dar lasă-mi în comentarii impresiile tale dacă ai apucat să o testezi. Un share pe Facebook ajută și el.

26 Shares:
5 comments
 1. I just google it 🤷‍♀️
  Numele + watch online si de obicei apare platforma 🙂

  1. știu și de asta, dar nu merge mereu și nici nu sunt sigur că e adaptat pe țară. Merită cu siguranță încercat, dacă dă roade, pare mai la îndemână.

   Tocmai am testat și nu apare pe PC în cazul ăsta: Green book watch online.

 2. Dacă e pe netflix, google îți spune.. dar nu știu dacă te trimite și pe hbo go. Utilă aplicația, oricum.. păcat totuși că sunt încă puține platforme care îți oferă și subtitrare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.