Mi-am instalat o nouă aplicație pentru crop și modificare foto

Toate imaginile de pe blog, cele de pe prima pagină, le urc la 750×350 px. După câteva încercări, am găsit în sfârșit aplicația perfectă. Pentru crop la dimensiune exactă vă recomand Fotor.

De ce exact 750×350? Habar n-am. Am încercat mai multe variante și am ajuns la concluzia că rația asta este perfectă pentru mine. Un fel de super wide. Acum, pentru că nu e o rație uzuală am nevoie de un program care să-mi permită, pe crop, să introduc exact dimensiunile: lățime x înălțime și nu multe au posibilitatea asta.

Mă foloseam de Photoshop, dar era destul de comic să încarc ditamai programul pentru un simplu crop.

Cum ziceam, am găsit Fotor. Se găsește aici sau direct în Microsoft Store-ul Windows-ului. E complet gratuit și se mișcă excelent.

Acum, ea nu face doar crop. Ai și alte opțiuni de editare de bază: modificare contrast, luminozitate sau saturație. Poți aplica și ceva filtru rapid pentru modificarea culorilor, dar nu e ceva pe care te poți baza. Adică, aplicația e super utilă pentru ceva modificare rapidă, aplicarea pe poză a unui text poate, dar nu recomand pentru pozele de pe Instagram, de exemplu.

Las mai jos câteva printscreen-uri din aplicație, doar ca să vă faceți o idee de cât de simplă este.

4 Shares:
2 comments
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.