Dacă te uiți la multe seriale, ai nevoie de aplicația asta

Trebuia să fac titlul mai atrăgător că altfel nu citiți. Știu că multe pe aici sunt mai personale și nu vă ating pe toți, dar aplicația asta e prea faină ca să nu aruncați un ochi.

Să vă spun cum am ajuns la ea. Sau mai bine zis cu ce este ea de folos.

Urmăresc destul de multe seriale dar nu mai am timpul liber din facultate, așa că nu mai pot vedea totul fix când apare. Ba mai mult de atât, sunt adesea cazurile în care mă apuc de un serial, ajung la un episod (la zi, să zicem) și apoi îl las. Nu de tot. Dar încep alt serial și apoi altul. Și când să mă întorc la primul, îmi dau seama că a trecut atâta timp de nu mai știu ce-am văzut și ce nu.

De unde continui?

Am Netflix. Acolo e fain. Totul la botul calului, frumos aranjate și gata de play. Doar că, evident, nu toate serialele sunt pe Netflix.

De aici sunt două variante: te regăsești în problema mea sau nu vezi suficiente seriale 🙂 Pentru prima categorie, vă spun că am instalat aplicația TV Time și e genială!


Îți recomand să arunci un ochi pe topul meu de 5 filme de văzut.


Eu notez (cu o bifă) episoadele, sezoanele, serialele văzute și așa știu unde am rămas. La serialele la care sunt la zi, în data când apare episodul nou vine frumos o notificare (pe care o poți dezactiva). Aplicația arată superb și merge perfect pe telefonul meu. Ba chiar are și niște statistici faine. Eu cică am văzut 3.3k episoade (am încercat să bifez tot ce am văzut). Asta ar fi cam 3 luni și 8 zile din viață. Ups.

Tot din aplicație primești recomandări cu ce seriale mai poți urmări (bazat pe ceea ce urmărești). Ai și recenzii, fani pasionați pe acolo cu care să conversezi. Am stat departe de partea asta a aplicației. Dar poate fi pentru tine.

Dacă ai găsit aplicația utilă, lasă-mi un comentariu. Sunt curios cum ți se pare.

Link Android | Link iOS

aplicatie-urmarit-seriale-1

1 Shares:
6 comments
  1. Eu incerc sa stau cat mai departe de netflix. Mhm, folosesc prea putin pe avion si in momentele in care trebuie sa stau fara net o perioada lunga de timp. E simplu sa dai download si sa dai play in offline mode. In rest, nu, deloc!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.