O aplicație utilă care ar merita să fie instalată implicit pe telefoane

Că tot mă întâlnesc frecvent cu întrebarea “ce aplicații faine mai ai?” zic să vă arăt o aplicație care mie îmi place mult. O găsiți în Google Play sub denumirea de Shush! și promite să-ți scoată telefonul de pe profilul silențios după un interval de timp setat de tine.

E o aplicație pe care o folosesc de vreo 3 ani de zile și, pe cât e de simplă, pe atât e de utilă. În momentul în care alegi să-ți setezi profilul telefonului pe silențios, pe ecran îți apare un popup simplist care te întreabă în cât timp să revină la volumul normal. Setezi timer-ul și telefonul revine automat “pe tare” la finalul intervalului de timp dorit.

Pentru situațiile în care îți dorești o setare diferită a volumului, ai posibilitatea să-ți alegi tăria sunetului o dată ce telefonul iese de pe silențios.

Aplicația mi se pare extrem de utilă pentru momentele în care știi pentru cât timp ai nevoie de silent pe telefon. Excelentă în cinema, în ședințele de la muncă sau mai știu eu ce moment în care nu trebuie să deranjezi oamenii din jur cu sunetele (deranjante) de pe facebook messenger.

E aplicația care te ajută să renunți la răspunsul “N-am auzit telefonul că am uitat telefonul pe silențios”.

aplicatie-sonerie-ringtone-restore

 

1 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.