Să va arăt o aplicaţie pe mobil anti plictiseală

Rar mă plictisesc. De foarte puţine ori nu-mi găsesc ceva de lucru, şi atunci când se întâmplă, este datorită faptului că n-am chef, nu că n-aş avea ce face. Cu toţii mai avem momente din ăstea, nu? Ştiu totuşi persoane care au momente frecvente în care se plictisesc de moarte şi mă gândeam să vin cu o soluţie: Shuffle My Life.

Shuffle My Life e o aplicaţie pentru Android foarte simpatică care, o dată instalată pe telefonul mobil, îţi sugerează anumite task-uri şi activităţi la care te gândeşti cel mai puţin în momentele tale de singurătate. Aplicaţia are rolul să te scoată din starea de plictis sau de rutina zilnică.

Nu vă gândiţi la ceva savant, că nu de asta ai nevoie. Eu mi-am instalat aplicaţia prin vară şi de atunci am folosit-o de vreo trei ori. Astăzi de exemplu m-a îndrumat să-mi fac puţină curăţenie printre aplicaţiile inutile de pe telefon. Cu ocazia asta am curăţat puţin memoria şi am eliberat puţin din stresul bateriei. Şi nu, nu am dezinstalat şi Shuffle My Life 🙂 Ne mai distrăm împreună şi ar fi păcat.

Îmi place că îţi poţi alege ca task-urile şi activităţile recomandate să fie din anumite categorii: natură, productivitate, social, urban, creativ. Majoritatea recomandărilor sunt free, dar îţi poţi seta şi un buget în cazul în care vrei să-ţi lărgeşti spectrul opţiunilor.

Azi e sâmbătă şi mă gândesc că ai nevoie mai mult ca niciodată de aplicaţie. De curiozitate, lasă-mi un comentariu cu primul task pe care l-ai îndeplinit de la instalare. Cu cât mai banal, cu atât mai funny, nu?

1 Shares:
2 comments
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.