Arunci gunoiul în parc!

În timp ce unii se chinuie să salveze planeta, sau mă rog, să o încetinească în drumul ei spre autodistrugere, alții mănâncă semințe și râgâie băuturi energizante în parc. Și pentru că educația lor atât îi poate îndruma, lasă dozele goale pe loc, deși un gunoi era la nici 10 metri distanță.

Zilele trecute am trecut prin Parcul Tractorul și m-am lovit fix de imaginea descrisă mai sus. Implică pungi și coji de semințe, doze goale de energizant aruncate ici-colo și o porție mare de nesimțire.

Prin parc circulă destul de des poliția comunitară. Sunt curios, dacă i-ar fi prins în fapt dacă s-ar fi luat de ei. Și nu mă refer la momentul în care ar fi aruncat efectiv gunoiul, ci mâncând semințe sau…


Altfel, am făcut un mic gest pentru planetă și am strâns eu gunoiul pentru ei.

gunoi-in-parc-brasov-01

gunoi-in-parc-brasov-02

8 Shares:
5 comments
  1. Daca acei oameni se respectau cu adevarat duceau doza acolo unde ii era locul. Nu de frica unei amenzi, ci de frica ca isi vor pata caracterul.
    Tot ce lasa in urma reflecta doar felul lor de a fi. Iar in acest caz, e cam sumbru.

  2. Pe aici pe la mine n-ai unde sa le arunci, ca nu prea-s cosuri de gunoi. Si cica esti mai smecher daca le arunci pe jos decat sa le tii in mana pana cel mai apropiat cos de gunoi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.