Astăzi ar fi trebuit să plecăm spre New York

Exact astăzi trebuia să dăm start unei vacanțe la care plănuim de mai bine de un an. Prima destinație era Londra, unde urma să stăm câteva zile și apoi să o tăiem spre New York. Totul e acum în plop.

După cum vă puteți închipui Covid-19 ne ține acasă zilele ăstea. Totul era planificat: viza luată, bilete de avion prin RyanAir spre Londra – KLM spre State, cazarea rezervată și ea pe Booking.

Totul e acum anulat (a se citi amânat). Zborurile oricum nu sunt permise perioada asta către destinațiile noastre.

Am cerut voucher de la companiile aeriene și sperăm că acestea să supraviețuiască cât să ne folosim de ele. Cu hotelul a fost ușor că am avut inspirația, mânat de costul mare al cazării, să facem rezervare cu anulare gratuită, așa că s-a rezolvat la nivel de click.

În rest totul era pe foaie. Pentru că nebunia asta durează de prin februarie, partea bună e că nu am apucat să ne luăm intrări pe la diverse, să rămânem cu bani blocați și pe partea aia. Chiar dacă, sincer vă spun, aveam de gând să ocolim multe chestii. De exemplu am fi ocolit oricum să urcăm pe Statuia Libertății. Am tot citit și impresia generală e cumva că e o foarte mare pierdere de timp și bani, și că view-ul fain e oricum de undeva mai departe, cât să o vezi, poate de pe un ferryboat sau barcă/elicopter.

Altfel, moralul nu e neapărat sus zilele ăstea, dar ne ocupăm timpul cum putem pe acasă. N-avem decât să ne gândim la vacanța următoare, oricând va fi ea.

1 Shares:
4 comments
    1. zilele ăstea, dacă nu ajung în NYC, e ca și cum aș sta în casă. not to mention, plouă ca dracu în Brașov.

  1. Recuperat tot de la cazari, unele nu au avut anulare gratuita, la altele expirasera perioada. Mai am câteva bilete de avion de recuperat, de fapt, mai peste tot am primit refund, dar doar pe mail, banii nu au intrat încă.

    În 4 zile ar fi fost plecarea la mine 🙂

    1. da, bănuiesc că suntem mulți în barca asta, a vacanțelor anulate.
      super tare că ai reușit să iei banii de pe avioane. la noi nu era opțiunea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.