Ați văzut cum arată România din dronă?

La mine a ajuns destul de târziu, dar merită promovat. Cei de la Let’s Fly au pus pe net un clip cu frumusețile României văzute prin ochii unei drone.

Poate că nu e chiar cea mai cinematică realizare pe care am văzut-o, dar video-ul e de văzut. E despre România și frumusețile ei create de natură sau om.

Avem o țară frumoasă. Nu cea mai frumoasă, dar merită promovată corespunzător, și mă bucură să văd că se fac tot mai multe încercări de genul ăsta.

E despre Transfăgărășan și Transalpina, Bran, Cluj, Hunedoara, șamd.

Personal realizarea lui Danny, de mai jos, mi se pare mult peste, dar aici e vorba de mai mult decât voință și muncă. Talentul e talent.

Asta nu înseamnă că Let’s fly nu merită un mare mulțumesc. Am savurat minutele clipului așa cum se cuvine.

Care e favoritul vostru? 🙂

1 Shares:
2 comments
  1. In primul video n-am inteles de ce e muzica de filme horror, insa mi-au placut amanunte precum ciclicitatea filmului sau faptul ca locatiile se legau cumva intre ele; in video 2 nu stiam ca Sighisoara e in vecinatatea Brasovului, si lipsesc obiective importante (consider eu) din BV: cetatea Brasovului, turnurile Alb si Negru, bastionul tesatorilor (cred ca sunt foarte interesante privite de sus); muzica e mai ok insa si vocea e minunata

    1. Da, e greu să le cuprinzi pe toate. Deși, ai dreptate, lipsesc chestii din video al doilea. Că de primul, ce sa mai zic. Știu că e greu să cuprinzi tot ce-i frumos din România într-un singur video, dar să nu pui Scorniceștiul, mi se pare strigător la cer :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.