Aveți probleme cu Telekom Tv pe Chrome?

Mi-am luat pachetul de sport de la telekomtv.ro să am acces ușor la meciurile transmise pe Dolce Sport și nu-l pot folosi din Chrome. Pe mobil merge destul de bine, în Chrome a funcționat la un moment dat, dar acum îmi tot spune că plugin-ul VeriMatrix trebuie instalat pentru a vizualiza conținutul.

Am ales varianta asta în detrimentul pirateriei pentru confort. Vreau să am, la un click distanță și fără reclame, meciurile ce nu le prind la televizor (Champions League, Premier League..) In afara faptului că experiența pe care o am cu site-ul este una mizerabilă (Dorin explică mai frumos decât mine aici) trebuie să folosesc Internet Explorer pentru conținut. Serios, mă simt exact ca pe site-urile pirat care mă trimit pe IE pentru că doar acolo le rulează liniștit plugin-ul și reclamele.

Mesajul de eroare afișat pe Chrome este: Pentru a vedea acest video trebuie să instalezi plugin-ul VeriMatrix ViewRight în măsura în care eu am instalat plugin-ul.


Am scris despre Telekomtv și cu altă ocazie.

probleme-telekomtv-mobile

2 Shares:
17 comments
 1. Și eu am avut și am aceeași problemă pe Chrome. Și nici nu-ți va merge, e un plugin neacceptat de Chrome. Mergi pe Firefox. Eu și acolo am avut probleme, greu a vrut să mi-l accepte.

  1. da. Pentru ca Telekom nu poate sa se puna la punct cu cacaturile astea si eu trebuie sa instalez un browser ca sa le folosesc produsul pentru care platesc. Deci piraterie ftw. Din pacate.

   1. Asta etapa asta, dar nu merge mereu asta. In special in CHL, unde avem doar Dolce (optiunea de pe Pro e prea scurta sa fie luata in calcul deocamdata).

 2. am pluginul instalat am bagat si firefox si opera pe nimic nu imi merge
  imi spune sa instalez pluginul…care e instalat deja

  1. site-ul are probleme mari. pe Firefox mi-a mers saptamana trecuta când am încercat ultima oara. dar am avut zile și când nu a mers nici mort.

   1. Dupa ce am facut update,la Firefox,nu mi-a mai mers nici mie,asa ca am instalat din nou ESR,(pt ca, VeriMatrix era deja instalat,si il vedea),apoi ,am deschis Firefox,si:
    UNELTE–ADD-ONS–PLUGINS–am cautat VeriMatrix ViewRight–Alwais Activate,si gata, acuma imi merge iarasi.
    Sper sa fie de folos ,celor care nu le merge.

  2. Si eu am avut aceasi problema.Am primit informatia de la serviciul tehnic de la ei,in urma unei sesizari.
   Iata ce simplu este:
   Dupa ce ai instalat VeriMatrix,descarci si instalezi ESR DOWNLOAD 52.5.0..ATENTIE CA IN TIMPUL INSTALARII SA FIE INCHIS FIERFOX .
   Apoi,deschizi MozilaFierfox,in,dreapta sus,gasesti unelte-apoi dai clic pe add-ons,si iti deschide o fereastra unde vezi toate pluginurile,instalate,si cauti VeriMatrix ViewRight,cand il vezi ,in dreapta lui ai trei variante,alegi -Alwais activate(adica sa fie activat intotdeauna).apoi inchizi mozila.
   Deschizi apoi Mozila si mergi la telekom tv,si o sa-ti mearga.

 3. Daca vin eu si zic ca am pretentia sa mearga si din Linux, probabil ca sunt exagertat. M-as fi asteptat insa ca cei de la Telekom sa fi folosit un plugin mai de bun simt si accesibil cross-platforma, bataie de joc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.