Cum mă asigur că nu-mi lipsește nimic din bagaj în vacanță

Anul ăsta încă n-am reușit să-mi fac concediul la mare, dar asta nu înseamnă că am stat în casă. De fapt, doar ce m-am întors dintr-un weekend prelungit dintr-o tură foarte mișto prin sud-estul României. Acum, știți care e prima chestie care contează într-un concediu? 🙂 Bagajul!

Până să satisfacem și nevoia de plajă pe anul ăsta, am fost în weekend să-l vedem pe Decebal în piatră și zona Cazanelor Dunării. O zonă minunată care ne-a făcut pentru câteva momente să uităm că suntem în România.

Întindere faină de apă, cu stânci ce se ridică la sute de metri deasupra nivelului Dunării și drumuri foarte bune pentru accesul într-o zonă parcă insuficient promovată.

În drum spre Brașov am făcut popas la fotogenica Cascadă Bigăr, Tunelul Dragostei și Castelul Huniazilor.


Revenind la primul pas, și poate cel mai important, al fiecărui concediu: bagajul.

Cred că un bagaj incomplet poate strica din start un concediu.

Bineînțeles, depinde mult ce-ți lipsește. Fără șosete mai merge, dar ce te faci dacă ai uitat buletinul sau pașaportul?


Fă-ți un buget solid de călătorie cu Unibet. Zona de casino vine cu o oferta bogată de sloturi și alte jocuri de masă. Dacă nu vreți să băgați bani, vânați sălile de jocuri care acceptă intrarea gratuită, pentru că premiile pentru câștigători sunt destul de faine. Urmați link-ul pentru mai multe informații.

Ah, si bonus de până la 500 de lei la înscriere.


Personal, ca să mă asigur că nu-mi lipsește nimic din bagaj, mă ghidez după o listă sănătoasă și detaliată pe care am făcut-o acum vreo patru-cinci ani. La fiecare concediu trec prin listă și verific ca tot ce-i pe listă să se regăsească și-n bagaj.

Lista a mai fost updatată, că lucrurile s-au mai schimbat între timp.

Pentru că am renunțat la bărbierit, las trimmerul acasă. Acum însă trebuie să am la purtător bateria externă și selfie stick-ul.

Altfel, încerc să țin totul la minimum. Doar ce este necesar!

Cea mai comună greșeală în întocmirea bagajului este că încercăm să luăm cu noi în vacanță confortul de acasă. Bine, se întâmplă mai des în cazul fetelor, dar n-aș generaliza. Prea multe tricouri, să fie, să nu trebuiască. Să luăm și rochița aia că poate ieșim undeva. Ș.a.m.d.

Țoale – strictul necesar, treburi de igienă personală (nu toate de acasă, da?!), aparatură tehnologică necesară și obligatorie pentru pozele de pe Facebook de după și acte.


Urmăresc lista de fiecare dată, dar la final fac o singură verificare, că nici stresul cu bagajul nu face bine. Banii, actele și telefonul să fie, că restul se rezolvă lejer.

Deși soluția pare atât de simplă, eu sunt convins că foarte puțini se verifică în felul ăsta. Poate e redundant pentru tine, dar pentru mine funcționează perfect.

Nu uita să lași impresiile tale în comentarii.

4 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.