Bateria de la telefon mă omoară de vreo săptămână

În momentul în care treci de la telefonul clasic cu butoane la un smartphone te pregătești moral că bateria nu o să mai fie niciodată la fel, și e ok. Te obișnuiești să-l încarci la o zi jumătate și să cari încărcătorul după tine că ăstea-s vremurile, dar ce te faci când bateria nu te mai ține nici jumătate de zi?

Ei bine acolo am ajuns eu acum. Nu știu din ce cauză, dar telefonul meu de vreo săptămână mănâncă baterie cu două guri. Adică, ce vă ziceam eu că nu trec ziua fără să-l pun puțin la curent, să vedeți acum cum se duce procentul bateriei văzând cu ochii. Noroc cu asta.

Dacă înainte ajungeam la un 2 ore și 15 minute de screen (ceea ce oricum e foarte puțin) acum abia trec de 60 de minute în condițiile în care telefonul se încinge chiar și la task-uri simple, gen utilizare normală.

M-am uitat prin aplicații și nu pare a fi vreuna care să pape excesiv baterie. Prima chestie la care m-am gândit ar fi să-i dau un format dar sincer ocolesc asta din comoditate. Nu cred să fie totuși o problemă hardware că prea a cedat de-o dată așa.

Aveți vreo soluție pentru mine? Am făcut de curând update la soft, dar parcă problemele nu au apărut chiar de atunci.

17 Shares:
6 comments
  1. Iti cauti un telefon. Like duuuuh…si care sa aiba si baterie nu doar simulacru ajutator de pornire a ecranului.

    1. Să știi că aproape ca ajung acolo :)) dar totuși nu vreau să-mi schimb telefonul. probabil ajung cu el la doctor dacă un reset nu ajută

  2. Da,am experimentat aceiasi problema pe un s7.Si asta datorita aplicatiei Facebook.In 2 minute de utilizare mi-a scazut 5% la baterie.Am instalat cpuz sa vad temperatura pe nuclee(sunt o gramada de aplicatii nu numai asta).Fara a accesa facebook nucleele stateau la 28 grade celsius.Cum intram in facebook chiar si pentru 5 secunde se ducea dracu smecheria.S7-le meu devenea un mic furnal.Temperatura in nuclee ajungea la 80 de grade.Am sters aplicatia am instalat-o inapoi, nimic.Am raportat la fb treaba asta si la samsung.In cele din urma am primit update la aplicatie si s-a rezolvat.

    1. N-am făcut nimic special și pare că treburile sunt mai bine. S-ar putea să ai dreptate, cu update-ul sunt la zi, aia e clar 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.