Bayern fără șanse. Italienii tot pe acolo.

Cer părerea unui prieten cu care îmi mai împărtășesc sentimentele fotbalicesti și-mi spune: Bayern are șanse, Juventus e 80% calificată. Evident discuția era despre șansele fiecărei echipe în drumul lor către finala Champions League de anul ăsta.

Eu știu, fotbalul este complex și orice se poate întâmpla. Apreciez părerea dar nu sunt de acord cu ea. Eu văd Realul favorit și cu 60% șanse de calificare. E greu să mergi pe Bernabeu într-un meci atât de important și să speri că nu vei lua gol. E sinucidere curată să gândești așa și golul din deplasare cântărește enorm.

La meciul din seara asta în schimb, cred că Bayern n-are nicio șansă. Vorbesc de șanse reale, că pe hârtie, lucrurile pot fi diferite de la meci la meci. Barcelona nu e Porto, oricât și-ar dori unii să creadă asta. Meciul va fi diferit acum că se joacă pe Allianz, dar cred că Barcelona înscrie, și de aici va fi imposibil pentru bavarezi.

Ah, și încă o chestie. Pep nu pleacă de la Bayern nici dacă pierde în seara asta la scor de neprezentare. Ca să știți. Nici acum, nici la vară.

1 Shares:
5 comments
 1. ufff, nu pleacă pep? asta sună mai rău decât necalificarea! 🙁
  bayern are probleme de lot și de antrenor. au accidentați, dar și probleme în apărare, iar abordarea lui pep e mai puțin strălucită. blestemul lui heynckes? cine știe… ?!
  totuși, rivi, presa de azi vorbea ceva de plecarea lui guardiola la man city și de jurgen klopp (ale cărui isprăvi la bvb sunt cunoscute, omul fiind fățiș admirat de unii jucători bavarezi).
  câr despre real, cealaltă echipă pe care o susțin eu, sunt totuși circumspectă. stilul antijoc al italienilor a funcționat de fiecare dată. apreciez însă ceea ce face ancelotti la real și saltul lui cr7. realul de după mou arată mult mai bine.

  1. iar ma suprinzi cu ale tale cunostiinte din fotbal. Heynckes e trecut, omul s-a pensionat si eu sunt dintre aceia care nu cred ca s-a intamplat asta din cauza venirii lui Pep, ci invers. Ramane de vazut, eu sunt sigur ca nu pleaca.

   City are nevoie de antrenor si e usor sa se speculeze nume, dar e greu acolo. Klopp e liber ;;)

   1. sigur că heynckes este la trecut, era doar o aluzie la schimbarea de generații.
    om vedea ce va fi, important este să ne bucurăm de spectacol. și dacă în seara asta îmbrac tricoul bavarez, mâine îl voi purta pe cel alb. 🙂

    man city au un stil de joc tare urât, dacă se confirmă că ajunge pep la ei va fi interesant de urmărit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.