Brașov: Campania “Make Sense” oferă 50 de consultații ORL gratuite

Așa e, în cadrul campaniei europene “Make Sense”, Asociația Sănătate pentru Comunitate împreună cu Medlife Brașov oferă 50 de consultații ORL gratuite. Totul se va întâmpla mâine, 7 mai, începând cu orele 14:00 la Hyperclinica MedLife, de pe strada Turnului nr. 5. Programările le poți face sunând la (021) 9646.

Toată treaba asta mișto se întâmplă în cadrul unei campanii de informare și conștientizare cu privire la importanța diagnosticării precoce a cancerelor localizate în zona capului și gâtului care are ca principal obiectiv educarea populației cu privire la factorii de risc ai acestei boli și importanța diagnosticării ei în stadii incipiente.

E important de știut că o diagnosticare rapidă ridică rata supraviețuirii până la 80-90%.

Nu uitați, oportunitatea oferită de Asociația Sănătate pentru Comunitate în parteneriat cu Medlife, European Cancer Patients Coalition (ECPC) și European Head & Neck Society (EHNS) oferă posibilitatea consultațiilor gratuite doar în cadrul zilei de mâine. Campania are în plan organizarea unei caravane și prin zonele rurale ale județului, așa că fiți pe fază.

MAKE SENSE!

campania-make-sense campania-make-sense-orl

21 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.