Cadouri pentru ea de Valentine’s Day: așa da!

Tot se apropie Valentine’s Day, așa că mă gândeam să o punem de-o discuție deschisă. Deci, ce cadouri credeți că sunt potrivite pentru persoana iubită de ziua asta a îndrăgostiților? Eu las mai jos trei idei, dar trebuie să mă ajutați.

Vreau să pornesc din start de la ideea că nu sunt cel mai romantic tip de pe planetă, dar și că lista de mai jos este pur orientativă și evident incompletă (de parcă ar putea fi altfel).

De multe ori avem tendința de a complica evenimente de genul ăsta motiv pentru care adeseori dăm greș în alegerea cadoului pentru ea.  Cred în continuare că un cadou ar trebui să însemne foarte mult prin prisma gestului și mai puțin dpdv valoric.

Deci dacă ai ajuns să citești articolul ăsta pentru că n-ai apucat să iei un cadou pentru ziua de 14, nu-i nimic, timp mai este și promit să te scot și în buget.

O cină romantică

Clișeu? Și ce dacă. Nu cred că poți da greș cu o astfel de alegere. Cât de des se întâmplă să luați o masă doar voi doi undeva la un restaurant bun? Nu trebuie să vă purtați ca în filme, este suficient să încercați să stați departe de telefon și facebook pentru câteva minute.

Prețul: sub 150 de lei.

Un parfum bun

Dacă cina romantică nu e genul vostru (sau al tău), sunt sigur că un parfum este genul ei. N-am dat încă de fata căreia să nu-i placă parfumurile și nici de cea care să spună că are prea multe. Ar fi frumos să știi exact ce-i place, dar aș putea cere prea mult. Nu?! Măcar poate nu-l cumperi de la Avon.

Și totuși, dacă te simți depășit de idea de a alege un parfum, îți recomand un set de îngrijire.

Prețul: 150-250 de lei.

Buchet de flori și dulce

Cât nu-mi place mie să ofer flori știu că lor le cam plac. Pentru opțiunea super buget dar cu un impact deloc de neglijat, recomand un buchet de flori și o cutie de bomboane d-astea (cele mai bune).

Prețul: depinde.


Bonus: lenjerie

Dacă te gândești mai mult la tine decât la ea, atunci recomand ceva de genul (pentru inspirație ai mai multe modele aici).

miau-lenjerie-sexy

20 Shares:
8 comments
 1. personal nu cred că îți trebuie o zi anume pentru a face un gest frumos, din iubire. și mai cred că parfumul (oricât de bine ai cunoaște preferințele celuilalt) este ceva mai dificil de dăruit. din proprie experiență îți spun că există o singură persoană, o prietenă, care reușește să mă ghicească la parfumuri.
  iar ca să cumperi un parfum, ar cam trebui să-l testezi puțin, să-l cercetezi, pe mine mă irită grozav fătucile de la parfumerii cu expresia lor ”se poartă acum” și altele de gen. ideea e că un parfum nu se poartă, ci te completează așa că e nevoie de ceva studiu. iar seturile de îngrijire… mhmm… sunt la limită acestea, poți jigni involuntar cu ele.
  so, eu fiind un fel de grinch al lui b(v)allentine’s day aș zice că din gesturi mici se naște și se crește iubirea și mai puțin din câte tigăi ai cumpărat pe 14 februarie.
  și dacă ar fi să primesc ceva, mi-ar plăace să primesc cărți și-aș mai merge pe varianta ciocolată de calitate, pe unelte de scris dacă folosește (nu parker) sau pe mici bijuterii, cu semnificație și nu neapărat costisitoare.

  de fapt a face un cadou persoanei iubite arată cât de mult o cunoști. cumpără-i un tractor dacă îi place, o floare sau o ciocolată, dar fă-o în orice zi, nu neapărat una anume.

  1. clar, cadoul de Valentine’s day nu anulează niciun alt cadou din an, dar nu sunt de părere că-i frumos să sari peste, oricât de neînsemnat ar fi.

   Altfel, clar nu-i iei parfum dacă știi ca are probleme, doamne ferește! Trebuie să o cunoști puțin, nu ii iei cadou de prima întâlnire.

 2. ba e foarte frumos. noi sărim cu talent în fiecare an peste chestia asta. 🙂
  deși n-aș refuza un bilet la meci pe santiago….

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.