Canal de youtube cu recenzii de film

Am început să-mi petrec din ce în ce mai mult timp pe youtube. Ascult muzică și urmăresc canale de tehnologie pentru știri din domeniu și review-uri ale produselor nou lansate. Acum caut un canal de film.

Youtube-ul pentru mine nu este reprezentat de filmulețe cu întâmplări funny trase de amatori și nici de video-uri cu pisici. Youtube este unicul meu player de muzică de ceva ani încoace. Cred că am mai bine de cinci ani de când n-am mai luat o melodie. Cinci ani de când am renunțat la winamp.

Urmăresc în plus câteva canale de tehnologie (în general pe telefoane mobile – Marques Brownlee ftw) la care aș adăuga contul lui Ray William Johnson și a lui Jimmy Fallon cu al său The Tonight Show. Şi cam atât.

Acum caut un canal cu recenzii de film şi m-ar ajuta o recomandare. Sincer am răscolit puţin internetul dar n-am găsit nimic măcar să se apropie de ce vreau eu.

Ar trebui să semene cu emisiunile pe care le vedeam acum câțiva ani, pe vremea când mă uităm la tv. Cred că era și pe Pro o chestie asemănătoare. Sau pe Pro Cinema. Genul de emisiune săptămânală în care să am principalele știri ale săptămânii din cinematografie, un interviu de la un actor-doi dintr-un film ce urmează să fie lansat și două-trei trailere de la filme ce merită urmărite.

Există ceva de genul pe youtube? Aș aprecia câteva recomandări în secțiunea de comentarii din josul paginii.

8 Shares:
3 comments
    1. E cam caterinca omul. In plus e foarte pe larg si practic imi povesteste filmul. Merge urmarit dupa ce ai vazut filmul. Deci sa zicem ca nu am gasit ce caut. Poate fi si in engleza. Defapt prefer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.