Casa Venus nu cere bani pe meniurile de la nuntă, dar e suficient?

Sâmbătă seara veneam din oraş şi am zărit o ambulanţă trasă în faţa Casei Venus, o sala destul de cunoscută de nunţi din Braşov. Am crezut că s-au luat la bătaie doi ameţiţi când colo, 20 de persoane aveau să ajungă de urgenţă la spital cu dureri la stomac şi stări de vomă. Aparent de vină era peştele. Animalul s-a stricat între timp şi s-a gândit să strice frumuseţe de nuntă.

Cazul a apărut în presă şi peste tot la televizor. Casa Venus se jură că a luat peştele în termen de valabilitate aşa cum niciun nuntaş cică nu a simţit a fi ceva în neregulă cu felul de mâncare servit. Va daţi seama tam-tam. Protecţia Consumatorului a fost acolo, a sigilat bucătăria şi investigaţiile sunt pe rol.

Văd între timp că cei de la Casa Venus declară că nuntaşii nu vor fi taxaţi pe niciun meniu servit. Întreb eu: e suficient?

Practic a fost ceva de genul: mirii au primit oaspeţii, au dansat primul vals, au servit aperitivul. Apoi o mică horă, o sârbă şi, până să fie furată mireasa, s-a servit peştele care a dat totul peste cap. Nu ştiu dacă a mai rămas cineva, dacă a mai dansat cineva sau dacă a mai cântat formaţia. Cert e că la tort nu s-a mai ajuns şi că nunta a fost un eşec total. Ştiţi voi, evenimentul ăla la care visezi o viaţă întreagă şi pentru care munceşti câteva luni bune tocmai ca totul să meargă aţă?

După treaba asta cred că ultimul gând al mirilor a fost dacă vor plăti sau nu meniurile. Adică serios. Cred eu că e evident că nimeni nu ar fi plătit nimic, întrebarea e, daunele morale cine le plăteşte? Sau poate dramatizez eu..

4 Shares:
2 comments
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.