Ce mai știm despre RED Music Festival

În 22 decembrie scriam că băieții din primărie anunță un mega festival la Brașov. Un soi de Untold dar sub Tâmpa. Bani mai puțini, experiență zero și informații puține. Atunci eram sceptic, acum nici măcar atât, pentru că oficial nu mai știm nimic despre RED.

Ca să înțelegeți, treaba asta e (era) cât se poate de serioasă. Data e stabilită, se vorbea de DJ din top 5 și de 70 de mii de oameni plătitori la festival.

During 21-23 July 2017 in the stunning Brasov, the most beautiful city of Romania and the land of Dracula, RED MUSIC FESTIVAL BRASOV – 2017 is prepared to be one of the most important Electronic Music Festivals ever made [..] where we forecast a massive participation of the public, on average 70,000 people a day – redmusicfestival.com

În tot acest timp singura mișcare a fost pe pagina de facebook. Activitatea nu era demnă de un astfel de eveniment, nu avea calitate și nu impunea încredere, dar măcar exista un semnal. Vorbesc la trecut pentru că semnalul a încetat să mai emită în 5 februarie.

Liniștea este cea care dă acum ritmul celui mai așteptat festival nou de muzică electronică din România.


Mai sunt trei luni. Vă las pe voi cu optimismul, pentru că eu nu am încredere că festivalul va avea loc. În trei luni e greu să pui pe picioare o nuntă, ce să mai zic de-un nou Untold. Sau poate-l chemăm pe Fuego și Pepe, înțeleg că-s liberi pe 21-23 iulie.

Circ!

13 Shares:
1 comment
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.