Cel mai bun smartphone în 2015

Sunt un mare fan al gadgetelor și recunosc că aș cumpăra tot ce e nou din dorința de a testa cât se poate de repede tehnologia de ultimă oră. Financiar vorbind acest lucru este al dracului de costisitor din două motive: produsul costă mult la lansare și se devalorizează extrem de repede.

Aș spune că ar fi un efort financiar serios, dacă nu imposibil să ții pasul cu lansările anuale ale telefoanelor de top dacă ești plătit cu un salariu mediu pe economie. Problema e că dacă duci treaba asta la nivel de pasiune, cum faci rost de bani contează mai puțin. Știți cum spune românul: dacă tot nu fumez, pot face un efort să-mi iau un S6 😀

Să spunem că așa am ajuns să mă joc zilnic cu cel mai bun telefon de la Samsung, făcând sacrificii, dar sunt mulțumit. Acum va trebui doar să am grijă de el (ceea ce se întâmplă de cinci luni) și, cel mai important, să mă abțin să-mi cumpăr S7-le la anul, să-mi țin nebunia în frâu cumva. Impresii despre S6-le meu am scris aici.

Revenind la subiect, hai să vedem care este cel mai bun smartphone din 2015 conform unui top realizat de Marques Brownlee. Evident că topul este unul subiectiv dar îl prezint așa pentru că este reviewerul meu preferat, și nu numai al meu.

Cel mai bun smartphone în 2015

Câștigător: Nexus 6P | Locul doi: Galaxy Note 5

Eu rămân la părerea că ambele sunt prea mari (5.7 inch) pentru un utilizator obișnuit. Sunt în continuare colegi și prieteni, în special cei obișnuiți de Apple cu display de 4 inch, care consideră S6-le ca fiind un telefon mare la 5 inch. Altfel eu văd avantajul sistemului de operare curat de pe Nexus și updateuri rapide dar un telefon ce arată ca dracu’.

Cea mai bună cameră

Câștigător: Galaxy Note 5 | Locul doi: LG V10

Camera de pe Note 5 este fix cea pe care o am eu pe S6 și pot să spun că rulează perfect. Este cu siguranță cea mai bună cameră pe care am văzut-o pe un smartphone și pentru mine contează. Fac multe poze și sunt destul de meticulos în a alege cea mai reușită poză înainte de a ajunge pe rețelele de socializare.

PS: voi ați văzut cât costă LG V10? Prețurile la telefoane ce trec de 3000 de lei mă îngrijorează într-un mare fel.

Cea mai bună baterie

Câștigător: Motorola DROID Maxx 2 | Locul doi: Nexus 6P

Dacă este să mă plâng de ceva la telefonul meu acesta ar fi bateria. Are 2550 mAh dar rar pot spune că trec ziua fără să-mi încarc telefonul măcar o dată, problemă pe care am rezolvat-o într-un fel sau altul după ce mi-am cumpărat bateria externă de la Aukey.

Care este dezamăgirea anului, cel mai bun telefon compact sau cel mai bun design în video.

6 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.