S-a ales Cel mai bun youtuber în 2015

În noaptea zilei de 11 aprilie s-au decernat premiile Shorty (Awards), un soi de Oscaruri ale internetului. Cei mai buni creatori de conținut din online au fost prezenți într-o gală în care s-au decernat printre altele: cea mai bună poză de pe Instagram, GIF-ul anului, cel mai tare Snapchater, cel mai bun Viner și nu numai. Printre premii, și cel mai bun creator de conținut pe Youtube, acordat anul ăsta lui Casey Neistat. Yey!

Dacă vrei să urmărești un vlogger talentat cu un conținut de excepție și nu știi de unde să începi trebuie să pleci la drum cu Casey Neistat, după care, cel puțin pentru o vreme, îți va fi destul de greu să digeri orice alt vlogger pentru că niciunul nu e de același nivel.

Cam asta a fost senzația mea atunci când l-am descoperit pe Youtube pe Casey. Literalmente prima mea impresie? “Cine naiba e urâtul ăsta cu milioane de vizionari ce are acces pe covorul roșu al Oscarurilor?”

Pai e un tip stabilit în New York ce pune un video în fiecare zi și se pricepe atât de bine la asta încât provoacă dependență. Despre New York, zboruri cu avionul, călătorii, boosted board, aventuri, timelapse, filmări cu drona, familie.

Spune povești prin scurtele filme pe care le face, vlogger de un an, a devenit cunoscut în State prin 2003 cu un video despre “iPod’s dirty secret”, dar voi poate l-ați văzut mai degrabă în clipul în care se dădea cu snowboardul pe străzile unui New York îngropat în zăpadă (13.5M views).

Sau poate în clipul ăsta facut pentru Nike (18M views).

Acum are 2.6 milioane de subscribers dar cifra creste repede (cred că pe ultimii 600 de mii i-a făcut în ultimele două-trei săptămâni).


Dacă aveți și alte recomandări de vloggeri mari și buni din afară, nu ezitați să-mi lăsați un nume în comentarii. Dacă nu, atunci urmăriți-l pe Casey. Altfel, mă gândesc din ce în ce mai tare la vlogging. Cine știe, într-o zi poate o să mă apuc, dar până atunci mai caut puțină carismă 🙂

1 Shares:
21 comments
    1. Haha. Ti-am zis, e o experienta totala, dar ai nevoie de toate elementele. Muzica fara timelapse-urile alea ar fi seaca 🙂

  1. O decizie inteleapta, as putea spune …. Tipul nu e cu toate “suruburile” intregi 😛 …. Well done Casey

    1. Incearca putin Casey 🙂 Altfel, nici eu nu pot spune ca sunt prins maxim de fenomenul in sine, dar asta se poate schimba in masura in care voi reusi sa mai gasesc cativa pe placul meu.

  2. am reusit sa fac destule video virale pe yt, cu fake views normal care au crescut singure si unele au ajuns la 300 k de views pe nise destul de saturate. deci avem oare garantia ca nenea are doar views de calitate ?

    bine poate nu e cazul sa ne indoim de videourile puse. insa nu intodeauna numarul mare de views inseamna ca asistam la vizitatori de calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.