KFC are cele mai infecte toalete din Braşov

Da, KFC are cele mai infecte toalete din Braşov. Şi când zic asta mă bazez pe experiența mai multor vizite în locaţia lor din Piaţa Sfatului. Toaletele lor miros exact ca cele dintr-o gară părăsită. Nu ca ălea din Gara Braşov, că acolo e cu taxă şi miroase a clor. Şi când te gândeşti că deservesc unuia dintre cei mai mari jucători pe piaţa de fast food din lume.

Încerc să mă gândesc ce e în capul celor care administrează locul. Probabil că locul este luat în chirie, dar e imposibil să te comporţi ca un chiriaş într-o garsonieră. Ştiţi voi, genul ăla de chiriaş care n-are parte de pic de înţelegere din partea proprietarului, chiar dacă e vorba de dat cu o mâna de var. Cheltuiala trebuie făcută pe banii lui. Îţi bagi picioarele şi stai cu igrasia pe perete, şi aşa albul nu mai e la modă.

Aici vorbim de al doilea lanţ de restaurante fast food după Mc, cu peste 18k de locaţii, cunoscut în toată lumea. Probabil mia de oameni intră zilnic în KFC-ul din Piaţă Sfatului şi tu le pui la dispoziţie o budă insalubră?

[alert type=”success” close=”true”](P) Pozele din articol sunt realizate cu Samsung Galaxy S6[/alert]

Bucăţi de gresie şi faianţă sparte, mărginite de un negru care nu poate să descrie curăţenia. Mucegai pe la colţurile pereţilor, instalaţii vechi aflate într-o stare deplorabilă şi un miros general pe care cu greu pot să-l descriu. Şi să nu ne înţelegem greşit, nici la Mc nu e curăţenia de pe lume (să punem asta pe seama fluxului de oameni) dar în niciun caz nu aş compara. Adică serios, probabil sunt vreo zece ani de la ultima renovare şi mă gândesc că ar fi timpul să fie făcut ceva în sensul ăsta.

Dar mirosul, ce facem cu mirosul? Şi-n Oltenia mai mutăm groapa din când în când ca să poţi face faţă mirosului. KFC?

toatele-kfc-01 toatele-kfc-02 toatele-kfc-03 toatele-kfc-04 toatele-kfc-05

8 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.