Cele mai citite 10 articole din 2015

Uite că am ajuns și la ultima zi din 2015. Nu-mi vine să cred cât de repede trece timpul și probabil că mulți dintre voi gândiți fix la fel. Am 28 deja, sunt în Brașov de nouă ani și scriu pe blog de vreo șase, cam atât de repede trece totul. Lăsând melancolia la o parte lucruri frumoase s-au întâmplat în 2015 și mă aștept la un 2016 cel puțin la fel de frumos.

În 2015 blogul mi-a adus zâmbete, bani mai puțin (știu că erați curioși). Fac asta din plăcere și doar în timpul liber și cu toate astea reușesc să trec frecvent de 20 de articole pe blog la nivel de lună. Nu-i deloc ușor și poate de multe ori am impresia că rezultatele pot și trebuie să fie mai bune. Sunt zile în care ajung atât de obosit de la muncă încât îmi e greu să văd un episod dintr-un serial de la cap la coadă, ce să mai zic de scrijelit un articol.

Și totuși din aprilie există rivi.ro. Vă mulțumesc vouă, celor care vă eliberați chiar și câteva secunde în fiecare dimineață să vedeți ce mai zice Pîrcălăboiu pe blog, fie că îl cunoașteți în persoană sau doar de pe facebook. Până una-alta, pe blog s-au strâns 135 de articole de unde am ales zece, cele mai vizionate din acest frumos 2015.

 1. Nexus 6P e un telefon oribil

 2. Impresii după prima experiență cu airbnb (cazare în Barcelona)

 3. This is Brașov: Două vorbe despre filmuleț

 4. Bișnițari pe olx (sau cum trebuie să mă țigănesc să-mi vând telefonul)

 5. Room Escape Râșnov: impresii de la prima mea evadare

 6. Un umor pe care nu-l gust şi tind să cred că problema e la mine

 7. Casa Venus nu cere bani pe meniurile de la nuntă, dar e suficient?

 8. Am o problemă și nu știu dacă e de la Orange, de la aplicație sau de la telefon

 9. Exercițiu de imaginație: când Unirea se închide…

 10. Smartcity: ce facem cu butoanele de panică instalate prin Braşov

În caz că ați ratat vreunul dintre ele, vă invit să le parcurgeți cu un pahar de șampanie, așa ca de an nou. La mulți ani, prietene!

28 Shares:
4 comments
 1. La multi ani fericiti! Sper ca noul an sa iti aduca inzecit mai multe zambete decat ti-a adus anul acesta, si nu numai! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.