Cinema One face pipi pe Orange Film (din nou)

Am o problemă cu Cinema One și cu faptul că e condus de șmecherași. Acum vreo două săptămâni spuneam că Cinema One aruncă în luptă din nou ideea de Orange Film și că sper să se țină de cuvânt. Niciodată nu m-am înșelat mai tare.

Am tot căutat un film la care să ajung miercuri cu biletul la jumătate de preț (Orange film) dar m-am tot lovit de o chestie interesantă. Filmul nu rulează miercuri. Am încercat cu Minions, Spy, Ted 2, Terminator și aceeași poveste. Mă uit mai atent pe program și bag de seamă că miercuri nu apare niciun film în listă. Luni, Marți.. Joi.

cinema-one-tepari

 

I-am luat separat la o discuție pe facebook din care înțeleg clar că mișcarea asta e făcută să aducă ceva filme foarte bune miercurea. Mă gândesc acum, parteneriatul cu Orange nu are și el niște clauze? Ce filme să ruleze, ce să nu ruleze? Până la urmă e și numele lor în joc. În plus, dacă toate filmele noi sunt deja în program, ce ar mai putea rula miercurea?

Probabil ceva filme românești, și așa n-am apucat să văd filmul cu Velea și Smiley. Sau poate o vor da pe filme clasice d’ale răposatului Sergiu Nicolaescu, așa pentru nostalgici. Vindem un Pepsi, banu’ merge.

În loc să gândească că vor avea sălile pline cu profit minim pe biletele de miercuri ei preferă să născocească idei crețe doar să fenteze sistemul. Exact ca la FC Brașov pe când arăta ceva fotbal pe teren. Nicolae a preferat să vândă bilete la prețuri de campioană și avea 20% ocupanță, în loc să vândă la jumătate și să umple stadionul. Între timp Brașovul a ajuns bine.. în liga a doua.

Cinema One mă suprinde de fiecare dată. Povești mai știu: control în gențile clienților, minciună pe site, probleme la rezervări, angajați aroganți, reclamații la ANPC.

Update: la 2 zile după articol a apărut și programul pentru miercuri pe site. Aparent s-au răzgândit așa că am fost miercuri la film.  

discutie-cinema-one

27 Shares:
1 comment
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.