Clever devine FREE NOW. Brașoveni, am câteva coduri pentru voi

Folosesc Uber de când au venit în Brașov. 2016 cred. În toată perioada asta m-am urcat în taxi doar in momentele ălea în care PSD-ul îi alunga de pe străzi. De ieri Uber-ul are concurența: FREE NOW.

Mă rog, vestea este că FREE NOW vine în Brașov și cumpără aplicația Clever (update: Clever a intrat în grupul FREE NOW în 2017, acum intră FREE NOW în Brașov). Acum merg în paralel, dar în curând aplicația Clever va fi închisă. Mai mult, dacă folosiți codul Ride.Brasov (primii 100.000) aveți o cursă de <15 lei gratuită.

Partea care mi-a atras cu adevărat atenția este că prin FREE NOW vei putea merge dintr-un loc în altul atât cu taxiul clasic cât dar poți opta și pentru ridesharing (Uber like). Adica eu, care prefer să ocolesc taxi-ul, voi putea alege direct opțiunea de ridesharing. Și apoi știți cum e, concurența nu poate să fie decât benefică nouă. Drept urmare, bine ați venit în Brașov!


Mi-am instalat deja aplicația. O găsiți și voi aici: Android/ iOS.

N-am apucat sa fac o cursă încă dar, la prima vedere, am sesizat două chestii faine. Cursa minimă este de doar 5 lei (cel puțin o vreme). Apoi mi-a plăcut că îți poți pune la favorite anumiți șoferi. În funcție de asta ei vor primi cu prioritate cursele de la tine. Cam fain. În rest aplicația îmi pare deja familiară ținând cont că seamănă o grămadă cu cea de la Uber.

Cum ziceam, am niște coduri cadou pentru voi. Practic o cursă gratuită de până la 20 de lei. Lăsați-mi un comentariu mai jos în care să-mi răspundeți la întrebarea: ce ați preferat în ultimul an, taxi sau Uber? În funcție de câți sunteți tragem la sorți luni-marți.

Update: Giveaway-ul e gata. Dani, Oana, Bogdan – aveți mail de la mine.

3 Shares:
7 comments
  1. Folosesc Uber dar ieri am testat si FREE NOW.
    Ambi soferi aveau si aplicatia de la UBER in functiune.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.