Cluburi în Brașov. Pe unde mai merg studentele?

Să spunem că e sâmbătă seara și vrei să ieși într-un club în Brașov, acel club cool, ce dă muzică dansabilă și e frecventat de studente. Unde mergi? Acest articol nu este despre “vă spun eu unde să mergeți” ci despre “voi îmi spuneți unde să merg în club”, asta pentru că sunteți mai tineri și mai plimbați ca mine. Nu?!

Am (încă) 28 de ani și ies atât de rar în club încât mi-e teamă să mă gândesc cum va fi viața mea la 40 de ani. Și treaba asta nu ține neapărat de starea mea de spirit, deși e vorba și de asta, cât ține de grupul de prieteni pe care l-am format în jurul meu, și un lucru e cert, prietenii mei nu ies în club!

Și totuși există speranță. Ne-am strâns patru și vrem să mergem în club dar n-avem nici cea mai mică idee unde.

Pe vremea mea era Tequila, era Kasho, era Bulevard. Niciunul din ăstea două nu mai există, dar mă gândesc că studentele încă merg în club pe undeva. Încă o chestie, înțeleg că după drama din Colectiv nu te mai lasă să intri dacă s-a atins capacitatea maximă. Deci, trebuie să-mi fac neapărat rezervare la masă ca să intru?


Dau un cocktail celui care-mi recomandă un club ok prin Brașov. Dacă nu, atunci merg în Times că e singurul pe care-l știu. Ah, și prefer club, nu pub cu Dj.

TerezaXBronx by Justin Alex Photography on 500px.com

1 Shares:
1 comment
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.