Concurs: “Usturoi”. Te invit în cinema la o comedie ardelenească

Usturoi este primul film independent produs în Transilvania și-l puteți vedea la Cinema One din Brașov până în 11 februarie. Filmul a umplut sălile la festivalurile de film la care a fost prezent și se așteaptă la aceeași reacție și din partea brașovenilor. Pentru că-mi sunteți simpatici eu vă ofer o invitație pentru două persoane la Usturoi. Să vă spun.

Update: random.org a ales câștigătoare pe Alexandra. Să-ți verifici mailul te rog 🙂

Ce trebuie să știți

Filmul este despre Eremia și Nicușor, doi copii săraci de la țară. Ei bine, ei sunt puși pe fapte mari și fug spre oraș din dorința de a se face actori. De ce actori? Pentru că actorii, alături de politicieni și fotbaliști, fac parte din categoria oamenilor care încă mai fac bani “pe lumea asta”. 

Usturoi este o comedie. În drumul lor spre oraș copii trec prin tot felul de peripeții dar ajung cu bine în Cluj unde descoperă o chestie care le va schimba viața (vedem ce). Oltean fiind, limbajul este interesant pentru mine, și ca să înțelegeți de ce spun asta, filmul este considerat cel mai ardelenesc film produs până acum.

Secvențele video au fost trase în doar 16 zile în Sălaj și Cluj dintr-un buget acoperit în totalitate din fondurile proprii ale producătorului, bloggerul clujean Radu Băzăvan, sau groparu.ro, cum vreți voi. Regia a fost realizată tot de un român, sibianul Lucian Alexandrescu, acum stabilit în Miami, SUA.

Câștigă o invitație la Cinema One

Cum ziceam și la începutul articolului, ofer o invitație dublă la cinema.

Tot ce trebuie să faci este să-mi spui în comentarii Ce film românesc realizat din 2000 încoace ți-a plăcut cel mai mult? Pentru inspirație poți urmări lista asta.

Dacă vreți să vă sporiți șansele de câștig încercați și concursurile colegilor mei, și ei oferă invitații aici și aici.

Nu uita să distribui articolul pe facebook. Comentariile rămân deschise până duminică la ora 20:00. În cazul în care sunt mai mulţi doritori, voi trage la sorţi cu random.org. Va rog folosiți o adresă de mail valabilă să pot lua legătura cu voi pentru bilete.

4 Shares:
9 comments
  1. Diseară merg și eu la Usturoi, dar în București.

    Nu particip la concurs, dar “Bună, ce faci?” chiar a fost un film fain. Și încă mai e.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.