Coresi Mall: de ce nu mai găsești chei la dulăpioare

Dacă ai ajuns suficient de des în Coresi Brașov în 2016 probabil ai observat ca și mine că toate cheile de la dulăpioarele de depozitare au dispărut. Mă refer la dulăpioarele ălea din mall unde îți poți lăsa lucrurile sub cheie ca să nu te cari cu tot arsenalul după tine cât timp ești la cumpărături. Ei bine, toate sunt acum neutilizabile.

Nu știu cât de des vă foloseați voi de ele dar eu o făceam adesea în special pe perioada anotimpului rece. Urăsc să merg cu paltonul pe mine în timp ce iau magazinele la rând și sunt prea comod să-l car în mână, așa că de câte ori aveam ocazia îmi lăsam chestiile în dulăpioarele de depozitare ale mall-ului.

De vreo lună-două toate unitățile de depozitare par folosite la capacitate maximă. În weekend să zicem că nu e de mirare fiind foarte aglomerat, dar am intrat la bănuieli când m-am lovit de aceeași situație și seara după ora 21:00.

Ce spun reprezentanții mall-ului

Ieri am mers la biroul de informații din mall și am rugat persoana de acolo să-mi explice puțin care e situația. Răspunsul ei: dulăpioarele sunt în reparații dar vor fi disponibile din nou în curând. 

În reparații? De două luni? Toate, fix toate?

Tot ea îmi spune că unele au probleme la încuietori în timp ce la altele pur și simplu s-au furat cheile, lucru deloc imposibil, pentru că pe unii pur și simplu atât îi duce capul. Dar toate?

Dacă ar fi într-adevăr în reparații parcă n-ar fi așa rău, dar lăsați-mă să fiu puțin sceptic în privința asta. Mi-e imposibil să mușc miștoul ăsta cum că toate cele câteva sute de dulăpioare din Coresi sunt defecte și că toate sunt în reparații de câteva de luni.


Și acum mă gândesc așa: faci spații de depozitare în mall, pui încuietori inteligente ca să descurajezi furtul (50 de bani ca sa folosești cheia) dar vezi că încep să dispară ușor ușor brelocuri și chei.

Ce poți face? Păi anulezi toate distracția pentru că e mai ușor așa decât să cauți o soluție viabilă. Acum avem niște dulapuri frumoase, închise ermetic care strâng praf și încurcă traficul. Piese de decor.

dulapioare-mall-brasov-coresi

1 Shares:
4 comments
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.