Coronavirusul ne-a prins în mijlocul renovării apartamentului

Cel mai important lucru perioada asta e să stăm sănătoși, cu toții, și până acum ne-a ieșit. Pe lângă stresul ăsta, mai am unu: apartamentul nostru e cu curu’ în sus, în plină renovare.

Să nu vă aud cu “acum te-ai trezit și tu?!”, că nu pot da timpul înapoi.

Ne-am apucat de aruncat chestii, spart pereții și înlocuit instalații de două săptămâni, doar că ne mai trebuie măcar una jumătate ca să-l catalogăm ca fiind locuibil din nou. Acum baia nu are WC, nu poți face un duș și nu avem căldură, pentru că centrala e dezafectată.

Știți ce fain e să alegi și să comanzi online chiuvetă, vas de toaletă sau coloană de duș? Mânere uși, lustre, becuri. Doar imaginați-vă.


Între timp mergem înainte, noi autoizolați într-un alt apartament și cu încredere că băieții pot lucra liniștiți în continuare cât să avanseze lucrările într-un ritm decent. După ce mă liniștesc puțin vă scriu perioada următoare mai multe despre renovare și ce vrem să facem.

Stay positive, stay safe!

1 Shares:
2 comments
  1. La toti ne’a dat vietile peste cap, indiferent ca am fost sau nu pregatiti, indiferent de ce faceam sau nu … oricum, resetarea a inceput. E, acum totul va tine de luatul de la 0 a tot ce stiam pana ieri si readaptarea de zi cu zi, ca alta varianta nu mai e, tot ce a fost valabil pana ieri, azi e alt film. 🙂 Mai multe am adunat si scris pe aici:
    https://ingerisidemoni.ro/a-venit-ziua-aia-cand-se-vor-spulbera-toate-bulele-ipocriziei
    Multa SANATATE si in rest, da’ti un reset la tot si descurati’va cum puteti si sfatul meu ar fi sa incercati sa salvati cat de mult din banii aia care aveti de gand acum sa ii bagati in pereti, dincolo de un confort minimal pana om vedea ce o fi .. si cand o fi!
    Stay positiv, stay safe! 🙂

    1. da, de partea financiară nu mai zic. Riscul e mare, dar am intrat în horă și sunt cheltuieli peste care nu putem trece. Lucrăm să găsim echilibrul ăla acum, țelul acum e să fie gata și să ne mutăm înapoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.