Voi cu ce degresați ecranul telefonului?

Am impresia că în problema asta mă pot ajuta mai mult cititorii de gen masculin. Hai să vedem, voi cu ce degresați ecranul telefonului? Dăm o soluție doamnelor sau tot ele vin cu salvarea?

Din experiența personală aș spune că telefoanele noastre sunt mult mai îngrijite decât ale femeilor. Și haideți să luăm chestia asta ca pe o generalitate. Vreți?

Noi nu ne dăm cu cremă pe mâini. Nu folosim fond de ten și tind să cred că avem mai multă grijă de gadgeturi în general. Probabil, le apreciem diferit.

Revenind la problema mea. Îmi țin telefonul fără folie. Mereu foarte îngrijit și cât se poate de curat. Problema e că de la o vreme nu mai reușesc să-l degresez corespunzător.

Am încercat cu ceva material textil. Am încercat cu șervețele de ochelari. Prima variantă nu mai funcționează deloc (la început mergea). A doua variantă pare ok pe moment, dar efectul dispare la fix prima atingere de ecran. Și vreau să notăm că am muncă de birou. Deci nu dau cu târnăcopul în mină și nici nu gletuiesc pereți ca să fiu veșnic murdar pe mâini.

[alert type=”error” close=”true”]Am scris și: Panică! Nu-mi mai ajunge netul pe mobil[/alert]

Nu știu dacă are sau nu sens ce spun, dar parcă treaba asta e mult mai evidentă o dată cu “îmbătrânirea” telefonului. E al doilea telefon la care am impresia că tinde să fie mai greu de degresat o dată cu trecerea timpului. A mai observat cineva asta sau aberez într-un mare fel?


Îmi place să pun mâna pe un telefon curat și să văd pozele de pe facebook fără urme de degete 🙂 Hai să vedem, voi cum vă țineți telefonul curat? 

 

20 Shares:
10 comments
 1. Salut,

  Poti fie cu servetele umede si apoi cu uscate sa stergi telefonul, insa din ce am vazut se degreseaza mult mai bine cu servetele umede pentru ochelari(cele la pliculete). Eu unul asa procedez si e ok.

  Referitor la ce ziceai cu imbatranirea telefonului, am observat si eu asta, deci nu aberezi. 🙂

  1. serios? care să fie explicația? :))

   Altfel, cu șervețele umede nu am încercat. m-am temut mereu de ideea detergentului conținut. practic apoi trebuie să clătești cu ceva 🙂 ce nu-mi mai place la șervețelele de ochelari e că par cam neprietenoase cu ecranul. sunt destul de aspre.

 2. Eu am observat o chestie. Ma stii doar, sunt baiatul cu huse si folii pe telefon, dar exista momente cand nu gasesc folie mata si altceva nu vreau sa pun. Dar din momentul in care am dat folia veche jos e ca nou. Dupa un timp ‘se ingroasa tenul’ telefonului. Dupa ce am pus iar folie, iar o tin 4 luni, iar o dau jos si e ca nou. Deci probabil e ceva din piele, transpiratie probabil, nu stiu . . . Eu unu am o “carpa” dim bumbac foarte pufoasa, de genul: daca pun mana pe e, simt ca mi se agata de degete, dar nu tine mai mult de o zi toata treaba. . . Deci, o dam pe aia “E de la ei domle!”

  1. și totuși asta nu-mi întărește ideea că se strică în timp dacă îmi zici că-și revine după o perioadă sub folie 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.