Cumpărate și vândute pe OLX

Hai că sunt puțin curios cum o să iasă asta, dar am nevoie de voi. Care este cel mai inedit obiect pe care l-ați vândut sau cumpărat la mâna a doua? 

Sunt departe de a fi un fan al tranzacțiilor de genul ăsta. Ba chiar am scris că sunt prea snob să cumpăr lucruri second hand, doar că, vrei-nu vrei, la un moment dat trebuie să cam faci și asta.

E normal, unii sunt făcuți pentru vânzare, alții nu. Unii au făcut avere din asta, alții trec prin chinurile facerii la fiecare vânzare.


De exemplu, mi se pare ok să scapi de rochia de mireasă după ce-a trecut mult prea fericitul eveniment. N-ai ce face cu ea. Strânge praf, ocupă spațiu și nu o să o mai folosească nimeni, niciodată. Și totuși mi se pare aproape imposibil să reușești să o vinzi.

O dată că există un atașament sentimental și prețul cerut de fosta mireasă e tot timpul unul absurd. Motivația.. a fost purtată o singură dată și-a costat o grămadă de bani. Ha. Apoi că rochiile sunt de obicei modificate la milimetru pe mireasă. Pentru o singură mireasă.

Și cu toate astea înțeleg că se pot vinde. Proaspetele mirese caută și pe OLX. Știu exemple.


Cele mai dubioase chestii vândute pe net?! Am văzut de Valentine’s Day că merg bine testele de sarcină cu rezultat pozitiv. Ceva de genul, glumă pentru iubit.

5 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.