Problema mea cu dark mode pe aplicații

Facebook a dat drumu pe furiș la dark/night mode pe Messenger. Pe românește îți poți seta acum aplicația de messenger pe telefon să fie neagră în loc de albă. Cum vi se pare ideea?

M-am jucat și am activat și eu opțiunea pe telefon, dar am revenit la alb în câteva ore. Dacă or fi fost ore și nu minute.

Oricât de mult entuziasm văd în jur și că toți prietenii mei își activează negrul pe Youtube, Twitter și Messenger, cumva nu mă înțeleg cu theme-le atât de închise la culoare. Dacă stau cu ochii în telefon mai mult de 2 minute, văd steluțe dacă îmi iau ochii de la telefon.

Și nu am pățit doar o dată. Sunt doar eu?


În fine. Dacă vreți să activați dark theme/night mode pe Messenger, trebuie doar să trimiteți un emoji cu o semilună în orice conversație. Dacă e neclar aveți aici un video cu pașii.

1 Shares:
8 comments
  1. Eu am teme inchise la culoare de multi ani, mi se par ok. Ce o sa fie nasol… zic eu… faptul ca o sa se observe foarte multe zone care nu-s uniforme/ pixel morti pe telefoane, monitoare samd.

    1. interesant. stii ce mai citisem? Cica cei de la FB ar fi spus ca e pe perioada limitata optiunea, de aia ar fi si “ascunsa”

  2. Am aceeași problema… Nu suport sa ma uit pe dark indiferent daca e pe telefon sau monitor. Vad numai umbre albe dupa ce citesc câteva minute

    1. inteleg ca nu suntem multi Luana (ma refer la cei care nu e chiar o preferinta de culoare), oare e o chestie medicala? :)) altii n-au problema asta.

  3. eu văzusem despre darkmode din anumite postări de pe grupurile idioate pe care sunt înscris.. alea de spam. Nu îi dau de cap cum îl activez pe Android, dar nu cred că mi-ar plăcea.

    1. Inteleg ca e pe perioada determinata valabila optiunea. Optiunea vad ca inca e activa pentru mine totusi. Vezi sa folosesti “luna” care trebuie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.