De când mi-am luat Xbox…

S-a făcut jumătate de an de când un Xbox One a intrat în casa mea. Jumătate de an în care am strâns câteva sute de ore bune în fața televizorului cu controllerul în mână. Sute de meciuri de FIFA și probabil încă pe atâtea pe partea multimedia. Apropo, pot verifica undeva orele de funcționare pe user?

Mi-am luat Xbox pentru FIFA. Punct.

M-am gândit că nu o să mă joc foarte mult și nicicum altceva în afară de FIFA. Dar prea mă săturasem să bălesc la o seară de gaming cu prietenii, așa că mi l-am cumpărat.

Și a fost cea mai bună decizie. Au trecut doar șase luni dar pot spune cu mâna pe inimă că și-a scos fiecare bănuț (chiar dacă mă oftic puțin că am plătit aproape dublu pe el decât e acum: ofertă bună 1, 2, 3).

Câteva concluzii… de când mi-am luat Xbox

 • Deși n-am jucat mai nimic niciodată, am descoperi că mă poate prinde și altfel de joc. Acum joc The Division, și-mi place maxim!
 • Am renunțat la orice joc pe PC, ceea ce e trist pentru că a existat în principiu unul singur. RIP Football Manager (sad face)
 • Am văzut mai puține filme (pentru că timpul liber trebuie să-l împart acum și cu jocurile). Dar sper să ajung la 1000 de filme până la final de 2017.
 • Apropo de 1000. Mi-am dat seama că-i de 1000 de ori mai mișto să te joci în rețea.
 • Nu mai adorm cu Travel Channel. Acum dorm cu Youtube. Vlog-uri, tech reviews și alte chestii interesante.
 • Cel puțin doi prieteni și-au luat Xbox după ce i-am înnebunit eu că merită.
 • N-am găsit un joc pentru Ramona.
 • Ramona încă mă iubește.

Cu toate astea, în șase luni am terminat doar GTA și-am fost aproape să dau gata un NFS. Deci n-am alocat chiar tot timpul din lume “cutiei”. Relația merge bine, blogul e activ, prieteni încă mai am. 🙂

3 Shares:
7 comments
 1. Am luat si eu, cu kinect, care, spre uimirea, face toti banii.
  Mai prind rar(cand doarme copilu’) cate-o seara de joaca cu sotia(bowling, tenis) tare ne distram. Dar la jocurile pe pc/laptop am renuntat de mult.
  Da, poti vedea cat ai jucat in fiecare joc. Daca nu ma insel cand intri in my games&stuff… tin minte ca am vazut la mine.

  1. Erai sceptic și tu, este? Tu mai băgai jocuri pe vremuri oricum, și totuși. O sa verific, dar voiam ceva la general. Ca luate pe rând e complicat :d

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.