Seria de pe Youtube #1: De ce sunt trenurile așa de scumpe

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Vă întrebam acum o lună dacă v-ar coafa o serie de articole unde să pun chestii interesante pe care le văd pe Youtube. Câțiva ați răspuns pozitiv, așa că de azi încep un nou lanț de articole. I-am zis Seria de pe Youtube. 

Voi încerca să revin frecvent pe blog cu câte o selecție de trei-cinci video-uri pe care le-am găsit interesante în ultima vreme pe Youtube. Nu vor fi neapărat dintr-o categorie anume, pot fi despre curiozități, știință, tehnologie, film… orice.

Eu le pun aici și vedem ce iese.

Dacă o punem și de o discuție în comentarii pe un subiect anume, e perfect.


De ce sunt trenurile așa de scumpe

Video-ul este mai lung decât genul ăsta de clipuri pe care le urmăresc pe Youtube, dar, deși în spate este o matematică simplă, mereu m-am gândit cum au ajuns biletele de avion mai ieftine decât un bilet de tren.

Povestea interesantă din spatele bărbii lui Lincoln, fostul președinte american

Un scut imens de etanșare este plasat pe reactorul de la Cernobîl

Dezastrul de la Cernobîl este binecunoscut de noi toți, dar interesant e că pericolul nu a trecut încă definitiv. Oamenii de știință supraveghează foarte atent situația de acolo, pentru a preveni un posibil dezastru mondial.


Orice feedback sau comentariu e binevenit. Testez un teren necunoscut aici. Abordarea o pot schimba de la articol la articol dacă e nevoie.

Și, bineînțeles, nu uitați, like și share!

25 Shares:
1 comment
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.