Ce părere aveți despre trotinetele pentru adulți?

Văd tot mai multă lume mergând la muncă spre corporație cu bicicleta sau trotineta, și treaba asta mi se pare foarte tare. Dacă cu imaginea omului pe bicicletă suntem obișnuiți, trotineta pentru adulți e o chestie recent devenită mainstream.

Mi-ar plăcea să văd cât mai multă lume că lasă mașina acasă pe vreme frumoasă în detrimentul unui alt mijloc de transport, mai mult sau mai puțin convențional. Ambuteiaje avem, poluare la ordinea zilei, de ce nu am încerca să facem ceva din când în când.


Am câțiva colegi care vin cu trotineta. E super cool și au avantajul că se deplasează mult mai rapid decât dacă ar veni pe jos. Una decentă costa pe la 400 de lei. Dacă vrei ceva electric de calitate, te poate duce câteva la mii de lei bune.

Eu merg adesea pe jos. Dacă nu plouă și temperatura e decenta o iau la pas cam indiferent unde merg în Brașov. De multe ori însă este nevoie de un mod de transport mai rapid. Mașină nu am, deci rămâne Uber sau autobuz. Variante faine dar nu preferate.

Mi-ar plăcea să mă dau cu bicicleta, dar nu mi se pare safe pe străzi, printre mașini. Pe skateboard nu știu să mă dau așa că parcă sună bine o trotinetă. De analizat, deși nu cred că-i așa ușor de manevrat pe cât pare.


Voi, cum vedeți treaba asta? Vă uitați strâmb la ăștia de peste 30 de ani pe trotinetă?

2 Shares:
9 comments
  1. In Bucuresti e un lucru obisnuit, se pare ca in acest mod circula cei ce nu merg cu RTB-ul, la metrou e plin de trotinete ai caror posesori sunt peste 30, am intalnit chiar si celebritati😀😀😀
    Si cum lucrez intr-un magazin ce vinde si trotinete iti pot spune ca e un produs foarte cautat.
    Cand te decizi iti fac reducere 20% 😀😀

      1. Nup, doar pe acelea in care e necesar sa depui si efort fizic :))

  2. Merg cu trotineta la muncă în Brașov și pot spune că faci picioare frumoase 😉 Dacă nu este electrică, faci condiție fizică bună. Recomand. O folosesc de mai bine de 1 an, zilnic fac minim 8km (Coresi-Centru ; Centru-Coresi)

  3. Si eu am o trotineta si sunt foarte incantata. Acum ca se incalzeste voi merge cu ea la munca cu siguranta. Si ca sa iti raspund la intrebare: nu ma uit stramb la astia din categoria mea de varsta 😀 daca ii vad pe trotineta 😏

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.