Documentarul ăsta îmi face poftă de Formula 1. Pe 15 martie începe noul sezon

Am mai cochetat eu cu ideea de a reveni la Formula 1, dar de data asta sunt serios. Mi-am blocat intervalul în calendar, pe 15 martie ia startul noului sezon de Formula 1.

Vorbesc serios. Mi-am importat în Google Calendar tot programul (de curse) din Formula 1 și sunt gata să-mi rezerv câteva ore la două duminici pentru un relax pe sunete de motor. Mă cuprinde entuziasmul doar gândindu-mă la asta.

Mi-am mai propus eu să-i mai dau o șansă dar acum vă spun eu că-mi iese. Mi-am eliberat programul renunțând (ish) la FIFA și, în plus, am dat drumu la documentarul despre Formula 1 de pe Netflix.

Dacă ați văzut vreodată o cursă, vă recomand să dați play la Formula 1: Drive to Survive, cu sunetul tare!

Este un documentar sub formă de mini serie foarte fain făcut de Netflix. Povești din culise, așa cum se întâmplă ele pe parcursul unui întreg campionat, imagini superbe în slow motion din pregătiri, tactică de atac la nivel de echipă și sunet de excepție. De curând a apărut sezonul 2, deci în total 20 de episoade pe care vreau să le dau gata până pe 15 martie. E ocazia perfectă să mă familiarizez cu F1 și să văd cum se mai prezintă cursele în 2020.

Eu am rămas cu Schumacher și Alonso pe cai mari, înțeleg că acum imnul Marii Britanii e la modă.


În sezonul competițional 2020 vor fi 22 de curse. Dintre astea cel mai curios sunt să revăd circuitul din Monaco, favoritul meu din trecut și pe care am pășit în vacanța mea din 2016, dar și circuitele pe noapte. Calendarul competițional îl găsiți aici.

Hai Ferrari!

9 Shares:
4 comments
  1. Fan SENNA4EVER 🙂 … e greu, greu de tot sa ma uit acum la un sezon de la cap la coada. Ok, inteleg perfect regulile facute pentru siguranta in dauna spectacolului, insa din pacate, nu a mai prea ramas deloc spectacol. Nu mai exista competitie intre motoristi, gume, combustibili, strategii de echipe care sa implice toata echipa …. e cumva sitetic parca totul, imi e dor crancen de F1, dar …

    1. eu ii dau o șansă dar nu sunt sigur că mă pot adapta. chiar, era o vreme când erau și Michelin și Bridgestone. vremuri.

      1. Eu am tot incercat in ultimi ani, am urmarit cateva curse la inceput, insa nu am reusit sa redescopar “fiorul” ala cu care ma uitam candva pentru ca nu mai exista mai nimic incitant, sau nu mai vad eu. Candva, parca totul era mult mai imprevizibil, desi Schumacher incepuse sa puna inca de atunci cruce spectacolului, tot mai ramanea ceva cat de cat de vazut. Acum, sincer, e chiar nimic, dupa primele 2-3 curse, parca toate sunt trase la indigou.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.