Două impresii despre Oro Toro și Dodo Pizza. Brașov.

Ieri am mâncat ușor și sănătos. Două premiere pentru mine, pizza la Dodo și burger la Oro Toro în Coresi. Nota de trecere pentru burger dar nu pot spune același lucru și despre pizza.

Dodo Pizza

De câțiva ani deja în Brașov, am tot ocolit Dodo Pizza din două motive: locația și părerilor împărțite ale prietenilor.

Pizza Pepperoni – 16.90 de lei. Serviciul ok, băieții s-au mișcat repejor și e tare că-i poți urmări pe bucătari în timp ce prepară pizza. Amenajarea interioară a localului e super mișto. Terasa e în mijlocul unei intersecții mult prea circulate în Brașov ca să fie o soluție decentă.

Ce era mai important nu mi-a plăcut. Pizza e cu blat gros, pufos. Un italian s-ar uita strâmb tare. Practic m-am săturat doar cu pâine caldă.

Gama Pepsi în loc de Coca Cola.

Sosurile afișate pe meniu: dulce, picant și usturoi. Cel de usturoi a fost oribil, super sintetic. Sosurile celelalte erau doar pe foaie. Da, practic nu le aveau pe stoc (ceva unic pentru o pizzerie).

Nota 4.

Oro Toro, în Coresi

Deschis relativ de curând în Brașov. Mi-am luat un meniu Oro Toro. Burger, cartofi prăjiți și o sticlă de Coca Cola.

Prețul: 21.90 de lei.

Burgerul a fost bun. Chifla copie McDonalds. Carne multă, bucata groasă și cu roșii și salată. Cam mic însă. Eu m-am săturat fiind așa, mâncare de seară, dar unul mai sănătos ca mine s-ar ridica ușor flămând.

Cartofii sunt wedges. Dimensiune ok, bine prăjiți dar condimentați dubios. Dacă sunteți genul de persoană ce pune delikat pe cartofii prăjiți s-ar putea să fie tocmai ceea ce căutați.

Nota 7. Dacă voi mai încerca va fi doar burger. Nu meniu. O comparație rapidă. Prefer un meniu Big Mac la 16.90 de lei. Cola, burger decent dar cartofii sunt prăjiți ca la carte.


Ați frecventat locurile ăstea? Cum a fost? 🙂

burger-oro-toro-brasov

4 Shares:
9 comments
      1. N-am ales nici un sos. De obicei mananc pizza cu ketchup, insa daca e blat subtire o mananac fara nimic. 😀

  1. Dodo Pizza e un rahat! Serios, si nu pentru ca pizza ar fi foarte rea, ci pentru ca pizza normala e mica iar cea mesie e deja scumpa.
    22 lei (fara sosuri, care oricum sunt chimicoase) pe o pizza la pachet, pe care la Diecii (comparativ) platesti 17 lei, servit la masa si care mi se pare si mai buna.

    1. am testat din nou, pentru că am zis să le mai dau o șansă. Blat subțire de data asta. Pizza mai bună, sosul de usturoi nu mi-a plăcut dar cer de roșii bun. Prețul e mare, corect.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.