Am un DVD Player prin casă și parcă nu l-aș arunca. Îl ofer gratis

Acum câțiva ani (buni) îmi cumpăram un DVD Player ca să mă uit la filme pe televizor pentru că mă plictisisem de monitorul mic al laptopului. Timpul mi-a dovedit că sunt prea comod să-mi pun filmele pe stick așa că al meu player a șomat big time. Acum îl ofer oricăruia dintre voi care crede că-l va folosi mai mult ca mine.

Treaba stă așa: la mine strânge praf, de vândut nu cred că pot să-l vând și nici n-am răbdare cu OLX-ul, așa că mă gândeam că poate e vreunu dintre voi care l-ar vrea. Aș prefera să-l dau în Brașov ca să nu mă complic cu transportul. Îl pun și la curier cu condiția ca cel care-l dorește să suporte costul transportului.

E LG, redă Full HD, are conexiune HDMI și știe să citească de pe stick. Cam astea sunt calitățile lui. Mai multă documentație aici.

Un comentariu în josul articolului e de ajuns. Dacă nu e niciun doritor măcar spuneți-mi unde să-l arunc, că am impresia că nu e ok să fac asta direct la pubela de gunoi.

dvd-lg-second-hand-01 dvd-lg-second-hand-02 dvd-lg-second-hand-03 dvd-lg-second-hand-04 dvd-lg-second-hand-05

Ca să nu mai zic că mă încurcă și astea: o baterie externă de 2000 mAh, căști și o boxă pe Bluetooth. Aici calitatea este pur chinezească 🙂

baterie-externa-casti-boxa

6 Shares:
12 comments
      1. Am inteles… ca gandeam ca e un MP3/4…
        Daca nu si-a gasit un nou proprietar boxa bluetooth, ma bag eu 🙂

  1. Am cameră foto de trei ani de zile, nu o folosesc și are puțini megapixeli, mai bine fac pozele cu telefonul decât cu camera respectivă. Îmi e milă să o arunc sau să o ofer cuiva. Nu are valoare, nu îmi este utilă, dar totuși… n-aș renunță la ea. Bună inițiativă, decât să lași acolo să se pună praful, mai bine le oferi cuiva să le folosească.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.