eMAG îmi face cadou un voucher. Eu îl dau mai departe

Sunt cel mai comod om pe care îl cunosc și, cred eu, că eMAG-ul a fost făcut exact pentru mine. Site-ul e bine desenat. îmi place experiența cu magazinul și promptitudinea cu care se mișcă la livrări. Acum îmi dau și un voucher cadou. Doar așa, pentru că le sunt client fidel.

Ador mișcările ăstea de marketing. Fie ele și mici. În zilele noastre diferența dintre doi retaileri poate fi delimitată de o linie foarte fină, așa că orice chestie, cât de mică, poate face diferența între un business mediocru și unul de succes.

Dacă vreau să-mi iau ceva de pe net, caut mai întâi pe eMAG. Şi, pentru că sunt comod, ajung să cumpăr de la ei, fără să mai caut în altă parte. Probabil că pierd eu, nu zic nu. În fine, astăzi am primit pe mail un voucher de 20 de lei de la eMAG doar ca mulțumire că le sunt client fidel.

Gestul e frumos și le mulțumesc pentru asta. Suma e mai puțin importantă. Din păcate au călcat strâmb la valabilitatea voucher-ului. (Ar zice românul din mine) dacă tot îmi dai 20 de lei, dă-mi și timp să jonglez cu banii. Cred că 1-2 luni de valabilitate n-ar fi stricat bugetul lor pe următorii doi ani. Zic.

În concluzie. Am un voucher eMAG de 20 de lei valabil până pe 1 Octombrie și-l cedez (fără implicații :))) celui care-l cere primul în comentarii. Comanda trebuie să fie de minim 200 de lei.

5 Shares:
8 comments
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.