Eram fascinat de Formula 1. Eram.

Când eram copil eram fascinat de Formula 1. Fan Ferrari și, în special, Michael Schumacher. N-am mai văzut o cursă de 10 ani și mă gândeam să-i mai dau o șansă.

Duminica la ora 3 era clară treaba. Lăsăm mingea la prieteni și intram în casă să-l văd pe Schumacher. În ciuda faptului că multă lume vede F1 super boring, mie îmi plăcea.

S-a retras neamțul și, o dată cu el, s-a dus și pofta mea. I-aș mai da o șansă totuși.

Bănuiesc că s-au schimbat o grămadă de chestii și probabil măsurile de siguranță au retezat serios din spectaculozitatea cursei. Nici nu știu cu cine mai ține lumea bună, care e bun și care s-a retras între timp. În schimb am auzit că britanicul nu mai e cu Nicole 😂


În principiu gândul a plecat de la niște curse de Formula E, ce are un concept interesant (zice aici frumos Radu). Înainte de E, aș încerca totuși F1 și momentul e numai bun ținând cont că începe sezon nou.

1 Shares:
4 comments
  1. Tind să îți dau dreptate, m-am uitat și sezonul trecut, rar mai vezi spectacol la curse, parcă totul e previzibil. Mai bine ma uit la un campionat de atletism decât la F1.

    1. eu o să-i dau o șansă, să vedem dacă se mai aprinde flacăra 😂 e greu oricum cu noile reguli și cu faptul ca Ferrari nu are succes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.