Cum a fost Mad Max: Fury Road

De mult n-am mai văzut un film care să-mi producă atâtea sentimente în contradictoriu. Am râs la unele faze, m-am speriat la altele. M-am bucurat să văd mașinării furioase cu design inedit, așa cum m-am îngrozit de unele creaturi sau faze din film.

Am plecat din start cu un dezavantaj dat de faptul că nu am văzut nimic din vechile filme Mad Max așa că n-am știut la ce să mă aștept. Tot ce știam erau informațiile pe care mi le-am însușit după cele câteva faze din trailer.

Filmul este 80% acțiune. Cred că în primele 15 minute nu am respirat normal din cauza ritmului în care erau prezentate fazele. Probabil că și 3D-ul a pus umărul la senzația generală. Dar pentru mine cam asta a fost.

Are nota 8.8 pe imdb

Mi-ar fi plăcut ca filmul să mă introducă puțin în poveste cu niște informații minimale. N-am înțeles nici acum ce era cu cromul pulverizat pe gura albiciosilor, de exemplu. Au fost faze care mi s-au părut la mișto din cauza asta. Multe mașini de luptă, arme, alergături și fenomene meteo neobișnuite.

Ce-i drept multe din filmele moderne nu sunt pe placul meu. Mă refer la filmele cu record în box office: The Avengers, Iron Man, Guardians of the Galaxy sau Mad Max pe care le-am încercat dar nu m-au atins.

Filmul are notă mare pe imdb. Am prieteni cărora le-a plăcut tare filmul. Totul ține de preferințe. Între timp Tom Hardy anunță că va semna pentru încă trei Mad Max.

17 Shares:
1 comment
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.