Cum a fost Maze Runner: The Scorch Trials

*Fără spoilere* Pe la începutul anului am dat de partea întâi a filmului. Nu mi s-a părut un film special, dar s-a terminat într-un mod care te face să-ți dorești să vezi continuarea. Așa am ajuns la cinema să văd Maze Runner 2 .

E genul de film care prinde din ce în ce mai tare la public. Un soi de Hunger Games dar cu actori tineri și obscuri care se luptă… pentru binele omenirii (cred că acolo se va ajunge).

Primul m-a lăsat puțin în aer și am sperat să găsesc același gen de “joc” și în partea a doua. Vroiam un nou labirint, poate dus la un alt nivel. Dar supriză. În Maze Runner 2 nu e niciun maze. Ai parte de ceva acțiune, furtuni de nisip, alergătură și multe arme mânuite cam meseriaș de niște puștani. Cireașa de pe tort? Zombi. Mulți și urâți. E bine totuși că s-a elucidat misterul din jurul copiilor.

Înțeleg că filmul se bazează pe o carte cu patru volume (autorul scrie acum la a cincea), dar al cărui fir epic e părăsit aproape complet pentru filmul doi. În fine. Eu îi dau un 6 din 10 chiar dacă e ceva mai slab decât predecesorul (căruia îi dădusem tot 6). Următorul va apărea în 2017!

1 Shares:
2 comments
  1. Am vazut si eu primul si a fost… interesant, un fel de mix intre Lord of the Flies si Lost, insa trailerul de la partea a doua nu m-a convins sa-l vad. Sau cel putin nu la cinema, acasa-n pat, sa-l pot abandona si sa citesc in loc daca nu imi place.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.