Cum a fost: Minions

Am văzut aseară Minions (cu Orange Film) și vă spun sincer că m-a dezamăgit. Toate fazele comice sunt în trailer și asta e o problemă. E atât de lung încât a trebuit să cuprindă toate glumele bune.

Mereu am zis, de ce ai face un trailer de 3 minute jumătate pentru promovarea unei comedii? Sunt convins că cei care iau astfel de decizii sunt puși sus și iau deciziile astea bazate pe niște analize de piață, dar tare mi-ar plăcea să-mi explice și mie logica din spatele deciziei ăsteia.

Hai să o spun altfel. Fazele din trailer sunt comice tare. E plin de faze funny cu gălbejiții în formă de pastile care încearcă să-și slujească stăpânii malefici. Dar dacă vezi trailerul de 3 ori înainte să ajungi la film (eu am făcut asta, în timp) riști să nu râzi cu poftă până la finalul filmului. E ca și cum ai asculta un banc al cărui final îl știi deja.

Despicable Me mai bun decât Minions

Ba, nu mă înțelegeți greșit, filmul e comic. M-am relaxat superb după o zi de muncă ascultând minionii vorbind în limba lor, o combinație de engleză, franceză, spaniolă, portugheză, ebraică și păsărească. Dar ca film a fost slab. Povestea din spatele minionilor e super trasă de păr chiar și pentru o animație.

Nu m-aș risca să fac o comparație cu niciunul dintre filmele din seria Despicable Me. Nivelul e mult sub. Mai bun mi s-a părut chiar și Home, care nu e nici el cel mai bun film animat. E clar că filmul este produs strict pentru profit. Aici aș include nu numai încasările filmului, ci și câștigurile din merchandising pe produse cu minioni copiați, imprimați și afișați peste tot.

Filmul integral în format HD, mai jos.

1 Shares:
4 comments
  1. Parerea mea e ca a fost o comedie reusita.sigur nu se poate compara cu primele parti asa cum nu fac multe filme. Si mai sunt multe faze reusite, comice, in film decat trailer. Poate nu ai avut tu chef de el 🙂

    1. E filmul prin ochii mei. Mie mi s-au părut ok fazele cu minioni și atât, restul povestii nu a fost funny.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.