Cum a fost: Southpaw

Genul de film cu caracter sportiv al cărui final îl prezici după primele 30 de minute, dar al dracului americanii ştiu te ţină legat de scaun până la final. Rolul jucat bine de Jake Gyllenhaal care face o treaba bună la nici un an după Nightcrawler. Forest Whitaker rămâne totuşi preferatul meu. Nota mea pentru Southpaw în lista imdb: 8/10.

Southpaw (stângaci în limbaj de cartier) este o dramă condimentată cu ceva acţiune în scenele în care Jake se lupta în ring (boxer de meserie). Povestea nu-i prea complicată. Omul cade de undeva de sus, din împărăţia campionului mondial absolut la categoria uşoară şi încearcă pe tot parcursul filmului revină acolo unde îi era locul. Mai e acolo o dramă în viată personală care formează până la urmă linia principală a filmului.

Interesant e rolul principal i-a fost iniţial atribuit lui Eminem. Băiatul a început filmările, după care a renunţat şi-a adus aminte cumva are o meserie la care se pricepe mai bine. Alegeri şi alegeri.

Băi, nu zic mai mult. Oricum uităm la bugetu filmului care a fost undeva la 30 de milioane de euro şi, mamă, ce film a ieşit. refer acum strict la comparaţia cu Aloha. Incomparabil.

6 Shares:
1 comment
Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.